• 1102
    kendisi özelinde uğur karakullukçu hakkında bir şeyler yazmak istedim. hatta birçok örnek üzerinden uğur karakullukçu hakkında bir şeyler yazmak istiyorum.

    şöyle ki bilindiği üzere levent tüzemen şu seneye kadar taraftarımızın çoğunluğunun sevmediği bir isimdi. bunun sebebi ise biraz eski kafalı olması ve futbol bilgisinin kısıtlı olmasıydı. bu arada çok iyi de bir galatasaraylı. fanatiklik seviyesinde hem de. fakat yeri geldiğinde terim'i de, okan hocayı da, yönetimi de her şekilde ve korkusuzca eleştirebiliyor. biz bu sezon* doğranırken ise kulağının üstüne yatmayıp doğruları çat çat konuşunca taraftarın çoğunluğu tarafından sevilmeyi başardı.*

    uğur karakullukçu'ya dönecek olursak bazı yerlerde objektif olduğu için sevilmediği söyleniyor ve hayret ediyorum. uğur objektif olduğu için değil eyyamcı olduğu için sevilmiyor, diğer takım taraftarlarına yaranmak için her fırsatta bize saldırdığı için sevilmiyor. yahu en yakınından bir sivasspor maçı yaşadık. ortalığı yangın yerine çevirmişti beka sorunu diye. yaptığını ahmet ercanlar, serdar ali çelikler dahi yapmamıştı. biz o haftaya kadar aralıksız doğranmış hatta o maçta da lehimize bir penaltı es geçilmişti. o haftaya kadar bir kez bile konuşmayan uğur'un o hafta aleyhimize konuşacağı tutmuştu. yani uğur bey objektif olduğu için değil böyle davrandığı için sevilmiyor. objektif olduğu halde sözlükte ve sosyal medyada sevilen sayısız isim var. emre özcan, ılgaz çınar, mustafa demirtaş, serkan akkoyun, orhan uluca... üstelik bunlardan bazıları galatasaraylı bile değil.

    konunun özü şudur ki; burda sevilmediği için taraftara suç bulmam ben, herkes önce bir dönüp kendine bakmalı "ben ne yapıyorum" diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın