• 385
    nasıl ki bjk maçından sonra 4'te 4 yaparken gol yemememiz önceliktiyse bu maçta da öyle olmalı. gol yemeyelim allah'ın izniyle gol veya goller buluruz. ankaragücü maçında kaybolan konsante nedeniyle 2-3 tane fırsat verdik ki zaten 1 gol yedik. bu maçta şampiyonluk stresi olmayacak bu çok önemli. seri yaptığımız dönemdeki gibi oynamak için ortam müsait.

    1-0 olsun bizim olsun. kolay maç olmaz bu arada. fenerbahçe ne olursa olsun bizim maçlara ayrı hazırlanıyor. zaten şampiyonluk gitmiş bari ilk maçın rövanşını alalım diyecekler ve saçma sapan bir sevinç yumağı oluşturup ortamı bozmaya çalışacaklardır. aynı durumda biz olsak kesin bu maçı salardık ama bunların anayasasındaki 1. madde galatasaray'ı yenmek.

    küçük görmek, dalga geçmek asla yapılmaması gereken şeyler. maçtan önce bu psikolojiye hiç girilmemeli. tarihimizde de bu tür maçlar için örnnekler var. sağolsun mustafa denizli'nin şovmenliği yüzünden 3-0'dan kaybettiğimiz maç var, hâlâ daha konuşurlar. haklılar da aq. maçın devre arasında 7-8 olacak diyen bir hoca olursa 4 tane yersin. bundan başka 2000 yılındaki tarihin en saçma derbi mağlubiyeti var. pota kuracaktı bizim efendiler...

    önce yenelim sonra gerekirse dalga geçeriz. zaten dalga geçmek eylemi sonuçtan sonra yapılır benim bildiğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın