resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 4129
    wanda nara'nın "sizi unutmayacağız" açıklamalarından bağımsız şekilde 23-24 sezonunda aramızda olacağına çok yüksek ihtimal vermiyorum. nedeni ise icardi'nin kendisi, adam üzt düzey futbolcu ve bizim ligimizin 2 gömlek üzerinde.

    aynı şekilde tüm avrupa'ya bakarsanız başaltı takımların hepsi deli gibi golcü arıyor. golcü kıtlığı var resmen. örneğin şampiyonluğu kaybeden dortmund'un elinde icardi olsa kalıbımı basarım şampiyon olurdu örnekler çoğaltılabilir ama temelde anlatmak istediğim üst düzey liglerde icardi tarzı golcü yokluğu yaşanıyor.

    villereal, sevilla gibi takımlarda oynayacak oyuncu değil ancak atletico madrid bence kendisine sulanacaktır. benzer şekilde ingiltere liginde büyük altılı haricinde takımlarda da oynamaz ayrıca orası bence kendisine uygun bir lig değil. geliyoruz hala piyasası olan italya'ya... kesin taliplileri çıkacaktır. burada kalma ihtimalini güçlendiren tek şey icardi'nin kulübü sahiplenmesi, şampiyonlar ligi ihtimali ve erden timur'un ikna kabiliyeti.

    en nihayetinde çok büyük oynadığı bir sezon geçirdik kendisiyle ve son bir maç var, keyfini çıkaralım. kalırsa efsane olur ama her iki durumunda haziran bitmeden netleşmesi şart. ünkü böyle çetrefilleşen işlerin sonu genelde güzel bitmez. büyük sıkıntıya düşeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın