resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 1110
    bir kere herşeyden önce kosovalıları severim. umarım bağımsızlıklarını tüm dünyaya kabul ettirip kendi ayakları üzerinde duran bir ülke olurlar.

    sonra rashica'yı da severim. takımı için elinden gelen herşeyi yapan bir arkadaşımız kendisi.

    bundan sonrası ne yazık ki kısmı; kanat rotasyonumuz çok kalabalık. kerem, zaniola, yunus, barış hatta zorlasan yusuf bile var. artık bundan sonra kanata bonservisi ile alacağımız adamın çok ciddi fark yaratacak bir isim olması lazım. geçen sene paramız yoktu, avrupa'da değildik, çok geç başlamıştık transfer dönemine. ama bu sene durum tam tersi. allah nasip ederse seneye şampiyonlar liginde oynayacağız, hazırlıklara çoktan başladık ve bu yaz paramız çok olacak.

    işte bu şartlar altında erden timur gibi bir komutanın önderliğinde hedeflerimiz çok büyükken alacağımız isimlerin de daha büyük olmasını beklerim. her ne kadar kendisi ile duygusal bir bağ kurmuş olsak da yerine alınacak çok daha önemli bir isimle de o bağ kurulabilir ve daha fazla katkı alabiliriz. o yüzden ben son ana kadar büyük bir ismin getirilmesi için uğraşılacağını son anda bir aksilik çıkarsa rashica'nın alınacağını düşünüyorum.

    rotasyonda kullanırız diyen arkadaşlar için baştan bahsettiğim gibi o pozisyonda çok oyuncumuz var. elimizdekileri değerlendirmek orası için öncelikli olmalı.

    umarım senin için güzel bir kariyer olur aslan parçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın