resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 4117
    23. şampiyonluğumuzda aslan payına sahip futbolcularımızdan. sezon boyu gösterdiği çaba, adanmışlık, gayret ve attığı goller için ne kadar teşekkür etsem, ne kadar gurur duysam az. tüm bunların yanında, sahadaki sportif başarısına, attığı gollere ek olarak, adam bildiğin galatasaraylı oldu ya ben en çok da buna şaşırıyorum. öyle bir galatasaraylı oldu ki şampiyonluk kutlamasında resmen liderlik yaptı, mikrofonu elinden bırakmadı. bu hareketi, bu motive olma halini ne para teklif ederek, ne talimat vererek yaptıramazsınız.

    kendisiyle bu kadar kan uyumumuzun olacağını, kimyamızın bu kadar kusursuz derecede uyuşacağını ben asla beklemezdim. zaten bunlar olunca skor katkısı, sahadaki liderlik, takımın en mükemmel parçası olması gibi detaylar da kendiliğinden geliyor.

    ayrıca okan hoca'ya çok büyük saygı duyuyor, bu her halinden belli. icardi'nin bu sezonki bu kadar çarpıcı ve dominant performansının arkasındaki en önemli unsur ve destek, kesinlikle okan hoca'dır bana göre.

    ne büyük gurur ve mutluluk ki icardi'yi galatasaray formasında, böylesine ezici bir performans gösterdiği sezonda izleme şansına sahip olduk. umarım 1 sezonla sınırlı kalmaz ve takımızda başarı ve şampiyonluk hikayeleri yazmaya devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın