• 2262
    24 mayis 2023 tarihli oyna devam programinda kaan kural galatasaray ankaragucu maci icin “sampiyonluk maci” tabirini kullanir, ki bu mac icin bu tanim dogrudur. hatta spor dunyasinda, hangi spor oldugundan bagimsiz kullanilir. ornegin teniste maci kazanmasina bir oyun kalmis taraf servis atarken buna mac sayisi denir.
    mehmet demirkol sampiyonluk maci tanimini sindiremeyip, belki de lige devam maci gibi bir seyler geveliyor. sonrasinda kaan kural tabii ki bir fanatik olmadigi icin dediginden vazgecmeyip sampiyonluk maci tabirini tekrarliyor.

    ufak bir konu, ve aslinda bir onemi de yok. aslinda demirkolun fanatik bir fbli olmasinda da hic bir sorun yok. sadece bu adami objektif diye izleyen arkadaslar icin bu tespiti yazmak istedim. sene icerisinde bu baglamda degerlendirilebilecek onlarca fiyaskosu var. bu kompleksin neden olustugunu anlayabiliyorum, beni rahatsiz eden bu objektif ayaklari. abi gs fbyi yendiyse, hakkini ver, bizi yendi de mesela, uzuldum de, sorun degil. ayak yapma yeter, cok irrite edici bir durum. ya da gercekten objektif kalabil, boyle komplekslerine yenik dusup sacmalama.

    dip not: kendisinin icerisinde fb futbol takiminin olmadigi cogu yorumuna katilirim( her ne kadar cogu konuds asiri yuzeysel bilgiler disinda bir bilgiye sahip olmasa da) adamin resmen hayatindaki en buyuk tutkusu meslegine en buyuk zarari veriyor.

    her sevenini delirttin fb, yazik degil mi?

    socrates youtube kanali yorumcusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın