• 18
    arkadaşlar bu muhabbet tamamen misilleme amaçlı yapılıyor.
    orta yaş ve üzeri bir göndermedir aslında zira genç arkadaşlar hatırlamayabilir.

    bu muhabbet sorulduğunda başkanın yaptığı "fenerbahçe centilmendir" metin öztürk'ün yaptığı "fenerbahçe bizim kardeşimizdir" gibi açıklamalar tamamen fb'nin 2005 yılında şampiyonluğu neredeyse garantiledikten sonra stadlarında oynanacak maçtan günler öncesinden ve meşhur sulu derbi öncesi bu muhabbete başlayıp gündemin tek konusu haline getirmelerine misillemedir. ana haberlere bile konu olmuştu ne tesadüf o maçta ligin sondan bir önceki maçıydı. bunu gündem yapan twitter hesaplarının yaşı 35 üzeridir : )

    aynı şekilde şike yaptıkları sezon sonrası uydurulan süper finalin son maçına çıkmadan kazanacaklarına o kadar emindiler ki orada bile maç öncesi fenerbahçe'yi bir alkışlama muhabbeti dönmüştü.

    özetle kimsenin böyle bir beklentisi yok inceden geçmişte yapılanların karşılığı alınıyor ve suyun karşı tarafı da bunun farkında. özetle mantıklı açıklamaları bırakın mümkün olduğu kadar dalga geçme seviyesinde hatta trollük seviyesinde "bence alkışlamalı çünkü siportmenlikkk bunu giriktirir" tarzında goygoylar döndürebilirsiniz.

    özetle böyle ip gibi dizilmeliler ve şampiyonu alkışlamalılar bence. sportmen camiadır fb. en başta irfancan denen kıvrak alkışlamalı bence yanında da mert hakan olmalı.

    ekleme : maç ve tarih düzenlendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın