• 7614
    şampiyon.

    galatasaray bir his takımıdır. dün geceden beri 3 şey gördükçe gözlerim doldu.

    torreira'nın paylaşımı:
    https://www.instagram.com/...hid=MzRlODBiNWFlZA==
    yanlış hatırlamıyorsam annesini yakın zamanda kaybetmişti. o duygu yoğunluğunu tahmin etmek zor.
    edit: johan the great uyardı, vefat eden kişi annesi değil de çok sevdiği anneannesiymiş.

    mertens'in eşinin paylaşımı:
    https://instagram.com/...hid=MTc4MmM1YmI2Ng==
    mertens ve eşi birbirlerinin lise aşkıymış ve 20 yıldır beraberler. adam kariyerinin ilk şampiyonluğunu bu genç yaşında bizimle kutladı ve eşinin duygusal paylaşımı bunu ne kadar istediklerini gösteriyor.

    adekugbe:
    https://instagram.com/...hid=MTc4MmM1YmI2Ng==
    bu adam çok büyük bir felaket sonrası takıma katıldı. transfer olduğu anda bile yüzündeki o buruk ifadeyi hatırlıyorum. oynadığı maçlarda da hep kapasitesinin bizden eksik olduğu belliydi. ama dün geceki kutlamalarda kendisini ne zaman görsem çok sevindim, çok duygulandım.

    yani türkiye ligi hakkında dünyada maalesef var olan bir algı var. düşük seviye, kariyerlerinin sonunda para kazanmak için yabancı oyuncuların geldiği bir lig vs.
    kısmen doğru ama havasından mıdır suyundan mıdır bilinmez galatasaray'a gelen yabancılar bir şekilde buraya ait ve adanmış hissediyorlar. ve bunu da bize hissettiriyorlar. sosyal medya paylaşımlarının altına bakıyorum da zamanında bizde oynamış bir sürü alakalı alakasız futbolcu yorum yapıyor. bazıları hikaye paylaşıyor. çok hoş.

    galatasaray gerçekten bir his takımıdır.

    ülkemizin içinden geçtiği çok kötü günlerde en azından biraz olsun modumuzu yükselten, yüzümüzü güldüren bu takımın bütün çalışanlarına ve taraftarlarına teşekkür ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın