• 38
    (bkz: #41668) hepsini yeni okudum.

    --- alıntı ---
    evet kesinlikle. iş çok kötüye gidince bir gün bunları topladık sabah kahvaltısına abilerinin yanına hoca efendilerinin yanına getirdik. hocam dedik, böyle bir sıkıntı var hakikaten de başarısızlar. ya sekizinci sırada falanlar ,ve hoca efendi onlara bir şey dedi, onun futbolla alakası yok bir kere maça gitmiş, o da tesadüfen ..
    --- alıntı ---
    lan o zaman biz ne zaman 8. sıraya geriledik !?

    --- alıntı ---
    ilk maçı galatasaray maçıymış arkadaşı götürürken kalede de turgay varmış o zamanlar. hatta turgay abiyi ben hoca efendiyi ziyaret ettiğimizde onu anlatmıştı. galatasaray’a öyle bir sempatim var dedi, türkiye’nin yarısı galatasaraylı oldu ondan sonra.

    --- alıntı ---

    en çok kızdığım bu oldu. lan yalaka fettullah sayesinde mi türkiye'nin yarısı galasaraylı oldu.siz kendinizi ne sanıyorsunuz? ben sana söyleyim metin oktay sayesinde oldu bu kadar galatasaraylı.

    --- alıntı ---
    neredeyse bütün takım. sonra fetullahçı takunyalı yazdılar ama namazında niyazında futbolcular uefa şampiyonluğunu sağladı.

    --- alıntı ---
    benim bildiğim hakan şükür, hakan ünsal, arif erdem(emin değilim) ve çubuklu tosun vardı namaz kılan.var mı başka? adama sormak lazım şampiyonlukta büyük payları olan sapına kadar katolik hagi, popescu ve taffarel müslüman mı olmuştu o zaman? hasan şaş mezhep mi değiştirdi? rapçi ve dövmeli ümit davala hidayete mi erdi? şampiyonluğun mimari fatih terim'in saygıdeğer eşi ve kızları türban mı taktı? sallamasyon yapmayın kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın