resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 1353
    gönderilmesi gibi bir durum söz konusu değildir, olmamalıdır. rijkaard'ın da böyle bir şey yapacağını da hiç zannetmem zaten. onun ortasahasındaki kilit adamdır elano. hele ki dünya kupasında sergileyeceği futboldan sonra gönderilmesinden bahsedildiğinde küfür edilmiş gibi olacaktır.

    yukarıda da bahsedildiği gibi şuanki ortasahamızdan elanoyu çıkarırsak, diğer kazmalarla hiçbir yere varamayız. pas yapan adamdır elano, oyun kuran adamdır. ama bizim ülkemizdeki futbol mantalitesine göre gol yapması ya da asist yapması lazımdır. bunları yapmıyorsa iyi futbolcu değildir, gönderilmelidir, lincoln daha iyidir.

    arkadaş adamın görevi o değil şuanki sistemde. görevi ortasahadaki pas alışverişini sağlamak, oyun kurmak. işini de gayet iyi yapıyor bence. elano gibi bir adamı koy forvet arkasına (ki esas mevkiisi orasıdır) bak gör nasıl yapıyor asistini, nasıl atıyor golünü. şimdi diyeceksin ki oynadı orda da. kaç maç oynadı efendi? düzenli bir şekilde oynasa lincoln'den daha iyi istatistik yapacağına kalıbımı basarım. şuan yaptığı işleri yapacak bir ortasaha alınırsa seneye, arda da gönderilirse esas mevkiisine koyacak onu rijkaard. o zaman görün. öyle olmasa da şuan oynadığı gibi de oynasa yine iş yapacaktır. şuan da yapıyor. gönderilmesi gündemde olamaz. gündeme getirenleri kınıyorum şahsımca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın