• 46470
    luis figo:

    "şampiyonlar ligi finalleri her zaman unutulmaz olmuştur. iki takım da dünyanın en büyük futbol organizasyonunda en iyisi olabilmek için mücadele veriyor. eminim ki istanbul'da harika bir atmosfer olacak. milan ile liverpool arasında istanbul'da oynanan heyecan verici finalden sonra insanlar bu seneki finali merakla beklemeye başladı."

    "manchester city'de birçok arkadaşım var. herkes manchester city'nin kazanmak için favori olduğunu düşünüyor. yoğun, heyecanlı ve rekabet dolu bir maç izleyeceğimize inanıyorum. ınter'de forma giydim. bu yüzden tabii ki ınter'i destekleyeceğim. umarım kazanabilirler." şeklinde konuştu.

    "jorge jesus ilk yılında türkiye'de harika bir iş çıkardı. çok başarılı bir teknik adam. onun için mutluyum. fenerbahçe'nin ligde şampiyon olması biraz daha zor gözüküyor. son haftalara girildi ve arada belirli bir puan farkı var. insanların onun burada görev almasından memnun olduğunu düşünüyorum. kendisi harika bir teknik direktör." yorumunu yaptı.

    2022 fıfa dünya kupası'na ilişkin,
    "harika bir dünya kupası'ydı. tahminim oynanan son dünya kupası ve hatıralar taze olduğu için böyle bir şey söylediği. dünya kupası organizasyonları her zaman futbol festivali olmuştur. gayet güzel geçti, ben de oradaydım. en iyisi mi, değil mi bilemiyorum ama herkesin görüşüne saygı duymalıyız." diye konuştu.

    vatandaşı cristiano ronaldo'nun suudi arabistan'ın al-nassr takımına transferine,
    "farklı bir ülke, kültür ve seviyede oynama kararı, kariyerlerinin sonunda her oyuncu için kişisel tercihlerdir. kariyer sonunda futbolcuların aldığı bu tip kararlar tamamen kişisel ve buna saygı duymak durumundayız."
App Store'dan indirin Google Play'den alın