resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3567
    ilk ankaragücü maçımızda* bize gol atınca kendisine içerlemiştim daha doğrusu kendisi özelinde bir çaresizliğe feryat etmiştim. biliyorsunuz ki bizim kaderimizde eski futbolcularımızdan goller yemek ve onların iyi performansı sayesinde kaybetmek vardır. sonrasında ise kendisine gösterdiğim tepkiden dolayı pişman olmuştum zira ben taylan'ın karakterini kulübümüze çok yakıştırıyorum. efendi, işinde gücünde, sahada elinden geleni yapan bir profesyonel. belki yetenek ve oyun kalitesi kısıtlı ama olsun.

    bu hafta sakat olduğu için bize karşı oynayamayacağı bildirildiği andan itibaren kendisi hakkında sosyal medyada bazı paralı hesaplar algı kasmaya başlamıştı. halbuki ne galatasaray camiası böyle şeylerden çekinir ne de galatasaray kulübünün havasını solumuş birisi bize karşı sahada mücadele etmekten kaçınır. yahu daha iki sene önce adem büyük ve semih kaya şampiyonluk maçımızda* çıkıp aslanlar gibi mücadele ettiler. adem üstelik averaja ihtiyacımız olan maçta gol de attı bize.

    efendiler kendilerinden bildikleri için bu işleri utanmadan böyle şeyler yapabiliyorlar. bizim ülkemiz yüzü kızarmayan insanların ülkesi bunun da payı var elbet. utanın ya azıcık utanın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın