resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6952
    domenec torrent'in geçen sezon bizi 12. sırada alıp ligi 13. sırada bitirmesine benzer bir hikaye yazmış eski teknik direktörümüz.

    geçen sezon* ligi 71 puanla 2. sırada bitirmiş marsilya ve bu sezon* ise 73 puanla 3. sırada marsilya. önlerinde 2 maçları var. tudor bu sezon daha fazla puan toplamasına rağmen sıralamada bir basamak daha geride kalmış. lig bu sene daha rekabetçiydi anlaşılan.

    oynattığı yüksek eforlu futbolu ben beğeniyorum ve başarılı olmasını da istiyorum fakat bu oyunun ciddi manada çok fazla defosu var. fiziki açıdan sonunu getirememe de bunlardan birisi. başarı getirecek bir oyunu yok ama cidden göze hitap ediyor. bizim gibi kulüplerde de bu yüzden olmuyor. bir gün bu oyunu başarıya endeksli hale getirirse üst seviyelere tırmanacak hissini alıyorum ama ben.

    edit: kenny'nin belirtmesi üzerine bir ekleme yapma ihtiyacı hissettim. tudor adam yönetimi konusunda ciddi sıkıntılı ve bu da başarılı bir kariyer yapmasını engelliyor. büyük hoca olmak için bu en büyük şart diyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın