resim
İlkay Gündoğan
Takım:Barcelona
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 553
    5 ay sonra 33 yaşına girecek olan oyuncu.

    city ile devam ederse veya barcelona'ya transfer olursa, yaşı minimum 35 olacak. eğer 35 yaşından sonra o çok sevdiği galatasaray'a transfer olmak isterse en büyük tepkiyi ben veririm.
    kariyeri yükselişteyken yurtdışı
    kariyeri standart ilerlerken yurtdışı
    kariyeri düşüşe geçip yaşlandığından ise "gerçekleri tarih yazar, tarihi de galatasaray!"

    evet, bu tür oyuncuları anca yaşlandıktan sonra türkiye'ye getirebiliriz ama ben şöyle galatasaray'lıyım, böyle cimbom'luyum deyip de 35 yaşında gelmek büyük bir kurnazlıktır. sakatlık sorunlarıyla birlikte kariyeri düşüşe geçen ve 35 yaşında bize gelip büyük paralar koparan falcao'dan farkı olmazsa ben ne anladım bu cimbomluktan?

    ha ama olur da sezon sonu bize gelirse sözlerinde samimi olduğunu anlar ve özürlerimi dilerim çünkü 2 yıl boyunca büyük katkılar verebilir. eğer xavi'nin al sadd takımına gittiği yaşta galatasaray'a gelirse de samimiyetsiz ve kurnaz olduğunu herkes görür.

    sözün kısası falcao gibi transferlerden ders alan biri olarak messi ve ronaldo dışında 36'lık futbolcu istemiyorum. gelirlerse de artık kariyerleri bittiği için, sahada yürüyüş yapıp milyon eurolar kazanmak için gelecekler büyük cimbomlu oldukları için değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın