resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 2777
    galatasaray'ın gelmiş geçmiş en büyük efsanelerinden birisidir. her sezon galatasaray'ın dışında kulüp efsanelerimizin çalıştırdığı takımları da takip eder onların başarılı olmasını isterim. bir tek bu sene buna ara verdim. çaykur rize'nin hem dünya görüşü olarak karşıt olduğum zihniyeti temsil eden bir şehrin takımı olması hem de alenen bize karşı düşmanlık etmiş, ceza almamızı sağlamış, yapılabilecek her kötülüğü denemiş bir takım olması sebebiyle efsanemizin orada olmasını içime sindiremedim. var oluş amacı bize düşmanlık etmek olan kirli zihniyetin temsilcisi rizespor'un tarihi boyunca en büyük başarısı düşmanlık için bile olsa isimlerinin bizimle yan yana anılmasıdır. buna rağmen kaptan bülent en önemli bayrak adamlarımızdan biridir. galatasaray'ın maldini'sidir.
    büyük galatasaray ruhuna gönlünü vermiş, o şanlı renkleri, tarihi ve kültürü yaşamındaki en değerli üç- dört şey arasına koymuş bir taraftar olarak bu güzel adamı onlarla beraber gördüğüm her an üzülüp kırıldım. çünkü insan sevdiğine kırılır. ancak oturup düşündüğümde onu eleştirecek bir hakkı kendimde bulamıyorum. sadece bizim değil oynadığı dönemde türk futbolunun kaptanıydı. milli takımda rakiplerimizin kaptanlarının bile kaptanlığını yaparak ağırlığını koymuştur. kendisinin uefa'yı aldığımız sezon bile 3.lig oyuncusu kadar kazandığını unutmamak lazım. dönem futbolcularının günümüze kıyasla maddi açıdan (ülke geneline göre kıyaslanamaz bile) ciddi derecede az kazandığını, alıştıkları yaşam standartını korumak adına para kazanmak için çok daha alt liglerde takım çalıştırdığını da biliyoruz. muhtemelen tercihinin sebeplerinin başında bu geliyor.
    bunların yanında teknik direktör olarak çok kötü bir kariyeri olmadı. çok şanssız dönemlerde maddi açıdan sıkıntılı, düşmesi neredeyse kesinleşmiş takımlara gitti. düşürdükleri de oldu. muhtemelen siyasi arkası olmadığı için kebap sözleşmeler, takımlar alamadı. başarılı olsa da kendisine verilen süreler sıkıntılıydı. ancak düşme hattında aldığı antalya'da başarılıydı. erciyes'i trajik biçimde küme düşürdü ancak adamlara gidip avrupa deneyimi yaşattı. dişe dokunur ilk başarısını ne yazık ki rizespor ile yakaladı. kendisinin en azından rıza çalımbay kadar bir kariyeri olmasını isterim. rizespor özelinde olmasa da kendisini gerçekleştirmek için girdiği mücadeleyi, başarı yakalamasını gülümseyerek karşılıyorum. umarım "başka" bir anadolu kulübünde kupa ya da avrupa başarısı yakalar. kendisinin gelişmesi, daha olgun bir oyun oynatması bizim için "sıkıntılı dönemde gemiyi limana yaklaştıracak hoca" sınıfına getirebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın