resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 2777
    efsane kadromuz dediğimiz 2000 kadrosundaki oyunculara baktığımızda sonraki süreçlerinde neredeyse çoğunu iyi anmıyoruz.
    hakan şükür'ün futbolculuk sonrası siyasi kariyeri ve bağları, arifin ve hakan ünsalın yine aynı şekilde bağları, fatih akyelin hülle ile fenere transferi, haginin teknik direktörlük ve romen futbolcu transferlerindeki rolü, tugayın yorumculuk kariyeri, emre belözoğlu zaten malumunuz, hatta teknik direktörümüz okan buruk'un beşiktaştaki futbolculuk geçmişi...

    o kadro bize tarihimizdeki en büyük başarıyı yaşattı ve hepsi kıymetli ve tarihimizdeki önemli isimler. ama taş yerinde ağırdır. bülent korkmaz da o kadronun efsane isimlerinden biri olmasına rağmen bizden gittikten sonraki kariyerinde bir galatasaraylının rahatsız olacağı hal ve tutumlarda bulundu.

    şimdi eğri oturup doğru konuşalım. kendi kariyerini düşünmesi normaldir illa bize mavi boncuk dağıtmasını beklemeyiz ve doğru ve profesyonel de olmaz. ancak sanki olumsuz durumların temel nedeni galatasaraymış gibi davranması, deyim yerindeyse kuyruk acısı varmış gibi davranması hoş değil ve kendinden soğumamıza neden olan durumdur. üstelik yaşça olgun döneminde. belki kulübe kırgınlığı vardır ama unutmamalı ki kişiler gelip geçici, kurumlar kalıcıdır. sen galatasaray kulübüne ve gönül verenlerine saygı göstermezsen karşılığını aynı şekilde bulursun.

    o yüzden bülent efendi, sana rizeyi çalıştırdığın için değil o kulübün zihniyetinde davrandığın için sana saygı göstermiyoruz. inşallah geldiğiniz gibi tekrar düşersiniz bir daha asla çıkmamak üzere. sende vasat teknik direktörlük kariyerine orda burda sahipsiz olarak devam edersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın