resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1336
    gördüğü kırmızı karta çok takılı kalmadım, olur futbolda böyle şeyler.

    eğer sakinliğini koruyamayıp hakemi iterek, itirazdan veya rakiple didişip temasta bulunarak bir kart görseydi o zaman bakış açım farklı olurdu.

    roma'da düzenli oynarken sezonda 2'şer 3'er tane kırmızı kart gören bir futbolcu değil. kırmızı kart problemi yok.

    ilk transfer edildiğinde nisan sonları, mayıs başı ilk 11 oynamaya başlar diye düşünüyordum. şu ana kadar o seviyede değil.

    nicolò zaniolo takımın piyasa değeri en yüksek ve en potansiyelli futbolcusu. henüz galatasaray'da kendini kanıtlamadı. 25-30 dk süre aldığı zaman üzerindeki yıldız oyuncu yükünden dolayı kısıtlı dakikada daha fazlasını yapma isteği var. bunun oyununa zarar verdiği doğru. sakinliğini de etkilediği görülüyor.

    fakat gördüğü kırmızı kartı diğer konulardan bağımsız sıkça söylenen öfke kontrolü, agresifliğinden bağımsız olağan bir durum gibi yorumluyorum.

    13 maç üst üste kazanan oturmuş bir takıma geldi. kendisi açısından da hazır olarak gelmedi, son dönemi roma'da maç yapmadı.

    her açıdan kendisine, fazla toleranslı yaklaşmamız gerekiyor. henüz 2 aydır resmi maç oynuyor takımla.

    çabuk tüketmememiz gerekiyor. hem kendisi bir yatırım ve bu yatırımı kâr'a çevirmek için hem de 105×68 metre futbol sahasında kendisi çok şey vaad ettiği için.
    https://cdn.calciomercato.com/...tazione.1400x840.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın