resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1317
    öncelikle şunu kabul edelim.

    bu başlıkta "hemen gömülüyor", "hemen asmayalım" diyenlerin yarısından fazlası victor nelsson o topu kesmese şu anda kendisinin ilk uçakla padova'ya falan gönderilmesini istiyordu. görüşlerimiz skorlara göre değişmemeli. nicolo zaniolo bu sezon takımımızın, halis seferovic dahil en kötü hamlesi gibi duruyor. zira seferovic'in bize maliyeti kendisine verdiğimiz maaştı. geldiğinden beri her maç saatli bomba gibi oynayan, paslarının yüzde 80'ini mauro icardi'ye vermeye çalışan, o sahada olmadığında da kaleye vurmaktan başka şeyi bilmiyormuş gibi oynayan bir oyuncuya, eğer bu ekonomik ortamda, sadece bonservis olarak, 15 milyon euro verdiyseniz ve didier drogba'nın "uğruna savaşa giderim" dediği jose mourinho adamı takımından sepetlemek istiyorsa durup düşüneceksiniz. unutmayalım, bu adam o mourinho'ya geçen sene konferans ligi kupasını kazandıran finaldeki tek golün sahibiydi.

    kimse kusura bakmayacak ve eleştirenleri linçlemeyecek. zaniolo daha çıktığı ilk maçta hakemlerle problemi olduğunu gösterdi ve bu kart bağıra bağıra geldi. şu entryi yazalı 45 gün oldu ancak.

    (bkz: #3576056)

    şu anda saha içi profili bana batuhan karadeniz'i hatırlatıyor ve bu konuda hiç abartmıyorum. onun gibi boylu, ilk maçlarında sansasyon yaratıp sonra geride bıraktığı "kötü çocuk" imajı olan bir futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın