• 7550
    kendi kendime düşünüyorum. galatasaray taraftarı olduğum için mi böyle bilmiyorum ama bi farklılık var.

    geçen yıl neler yaşadık biliyorsunuz. yeri geldi efsanemiz gönderildi, yeri geldi kapımızda bekleyen oyuncuyu başkasına kaptırdık. belki de uefa finalini kaçırdık. ligde de kötüydük. bu böyle olmaz deyip başkanı kapının önüne koyduk. yetmedi. yerine gelenleri beğenmeyip seçimi ertelettik, başka yönetim geldi.

    bi de ezeli rakibimize bakıyorum. sorumluluk yok, hesap verme yok, düşman belirleme her seferinde, başarısızlık vs. yine de devam ediliyor. tıpkı yaşadığımız düzende olduğu gibi. mecbur hissetme. yenilenme duygusunun olmaması.

    galatasarayımız şampiyon olur ya da olmaz. önemli olan o refleksi göstermesi. biz bu değiliz, daha iyisi mümkün deyip harekete geçmesi. sanki bu topraklarda faaliyet göstermiyormuş gibi ileriye dönük olması.

    çok sayıda başarının tek sahibi ya da en fazla sahibi. lâkin bizi biz yapan kültürümüz. lisemiz, üniversitemiz, camiamız, olgun taraftarımız, avrupa'da sahip olduğumuz adımız. çoğu büyük avrupa takımının sahip olamadığı dinamkileri mevcut. yine de çok sakin ve gün görmüş davranıyoruz.

    bu geçirdiğimiz zor zamanlarda bizi bi nebze mutlu ediyorsun ya var ol galatasaray. iyi ki varsın. iyi ki farklısın. yanlışın, eksiğin olsun. hep bizden sonraki nesile aktaracağımız en büyük miras. sağ olasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın