resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1265
    meşhur futbolcu yeme timinin yeni hedefi olmuş futbolcu.

    aynen 20 milyon euroya yakın para bağladığımız adamı hemen elden çıkaralım, aynen italyanın genç yeteneği diyerek aldığımız adamı hemen kadro dışı bırakalım, aynen arkadaşlar zarar edelim bu arkadaştan para bizim cebimizden çıkmıyor zaten erden abi hayrına aldı zanioloyu.

    yahu beyler, bu arkadaş gelirken zaten sorunlu olduğunu biliyorduk. psikolojik sorunları olduğunu herkes yazdı. bariz kırımızı kart gördü ve sahadan çıkarken tünel kapısını tekmeledi adam.

    zaniolo henüz 23 yaşında ve avrupayı sarsacak bir potansiyele sahip. zaten bu arkadaş mental açıdan da oyun kalitesi kadar üst düzey olsaydı milan, napoli bize bırakmaz çökerdi.

    kendisini deniyoruz, ben inanıyorum önümüzdeki sezon kadroda olursa farkını ortaya koyacak. hatırlatırım, sezon başı icardi için de herkes asalım keselim diyordu ancak geldiğimiz noktada adam aşkın olayım şarkısını parti mitinglerinde dahil herkese söyletti.

    kulübün sahibi olan bizlere bir saygısızlık yapmadığı sürece, tüm futbolcular bizim değerimizdir. lütfen sabrımızı koruyalım ve bu deli oğlanı yaptıklarından ötürü yabana atmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın