resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 5386
    emre’nin 2008’de bize imza atmamış olması aslında benim için hiç sürpriz değildi.

    şöyle ki, o dönem futbol takımından sorumlu kişi adnan polat idi. kendisi gerçekten de takımın ücret ortalamasını mümkün mertebe aşağıda tutmaya çalışıyordu, bu da bir gerçek. ancak burada akla yatmayan iki şey var. birincisi emre gibi bir futbolcuya 3.5 olmasa da 2.5 verecek gücümüz olmaması hiç inandırıcı değil. ikincisi ise emre’nin aslında oluru varmış gibi görünen ve istediği bu transferi meseleyi hiç kurcalamadan bozup yarın gidip fener’e imza atmış olması çok saçma.

    öte yandan daha 20 gün öncesinde, takımda kalmak için adeta yalvaran hakan’ı “onun heykelini dikeceğiz, ama futbolu bırakacak” diyip kapının önüne koymuş bir adnan polat da var. üstelik hakan’la olan gerginliklerinin nisan sonundaki fener maçından önce “kutlu doğum haftasına yaraşır bir derbi olsun” zırvasını sıçmasıyla kopma noktasına geldiği de bilinen bir gerçek. aynı adnan polat’ın bu cemaat işine bulaşan diğer oyuncuları da çok tutmadığı da biliniyor.

    yaşam tecrübeme göre hayatın doğal akışındaki polat-belözoğlu görüşmesi şöyle gerçekleşmiş olmalı (tamamen yanlış da olabilir, benim fikrim): emre arkadaş polat’ı arayıp gelme isteğini iletiyor, fener x euro veriyor diyor. polat ise rakamı dinlemeden “yok kardeş almıyak” kontrasıyla arkadaşa kapıyı gösteriyor. muhtemelen de biraz soğuk konuşup ters yapıyor. emre’ye kendini değersiz hissettiriyor. emre de bu işin asla olmayacağını anlayıp kendisine yeni bir yol çiziyor.

    altyapından çıkmış öz oyuncun açık açık gelmek istediğini söyleyip yol yapacak, fakat sonra uzun vadede nötrleyebileceği miktarda bir para farkı sebebiyle gidip ezeli rakibe imza atacak. adnan polat’ın “bu iş olmasın” hükmüyle bu konuşmayı kapattığı bence çok açık.

    hakan olayı için bir şey diyemem ama emre konusunda hayırlısı olmuş bence de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın