• 1031
    4 yıllık şampiyonluk hasretimize son verdiğimiz yürek söken maç. 200-2009 arası 12 maçta 11 mağlubiyet sonrası kadıköy'den yenilmeden çıktığımız üst üste 3. maç. bir anneler gününe denk gelen ve ilk yarısını izlemeye yüreğim yetmediği için annemle bir kabristanlıkta mezar mezar gezip dua ettiğim, ikinci yarısında fenerbahçe 10 kişiyken aydın'ın kaçırdığı gol üstü gelen kırmızı kart sonrası stresten kendimi kaybettiğim, saha içinde ilk röportajı veren ulu johan'ın we fucking played great the whole season repliği sonrası ancak kendime gelip arabaya atlayıp şampiyonluk turuna katıldığım unutulmaz oğlu unutulmaz maç.

    aynı zamanda yıllar sonra terim belgeselinde hocanın tane tane anlattığı üzere bitiminden sonra 8 dakika içinde podyum kurulması ve ödül töreni yapılması federasyon-kulüpler-il güvenlik kurulu tarafından ortak kararla planlanmış olan maç. fetönün tasmalı köpeği olduğu mahkeme kararıyla tescillenen ve 161 yıl bilmemkaç ay hapis cezası almış olan lokman yanık'ın bu süre sınırlamasını bahane edip emrindeki polisleri orantısız bir güçle tribünlere giriştirmesi sonrası olayların çıktığı maç. netice itibarı ile fenerbahçe'nin hafta boyu inatla kavgasıı verdiği "kupa kadıköy'de kalksın" talebinin tersten e olsa gerçekleştiren ve kendisinden bağımsız gelişen olaylardan ötürü bundan vazgeçmeyen galatasaray'ın uzun bir süre aşağılık imalara maruz kaldığı maç.

    süper lig 2022-2023 sezonunda yapılan tüm şikelerin, hakem müdahalelerinin, cartların, curtların, organize ve profesyonel kötülüklerin ligi 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçına kadar uzatmak için yırtınmalarının altındaki kuyruk acısının oluştuğu maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın