resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4777
    önünde icardi yerine zaniolo'yla oynasa her maç 5 pozisyona daha sokar bizi. icardi şu an karışık mesajlarla biraz kafasını karıştırdı. ona rağmen maç özetine bakın bakalım kerem'in olmadığı tek bir pozisyonumuz var mı?

    kerem, sürekli kendini analiz edip oyununu optimize eden bir çocuk. sınırlarını test ettiği için arada şirazesi bir yöne kayıyor ama çok geçmeden hemen toparlıyor kendini. şu an hücum anlamında oliveira, mertens ve rashica'dan yeterli katkı alamazken sorumluluk hissediyor. icardi'yle çalışan bir set yakalamışken onu maksimum kullanmaya çalışıyor ama açıkçası ben icardi'nin de formsuz olup sinerjiyi bozduğunu düşünüyorum, renktaşlar beğenmiş ama eskisi gibi patlayıcı koşu koyamıyor veya duvar olamıyor; hareketlenebileceği yerlere hareketlenmiyor.

    kerem'in, muhtemelen okan hoca'nın da verdiği "ne yap et icardi'yi topla buluştur" talimatı sonrasında 0.3 saniyede çalışan algoritma şu:

    ceza sahasında boş alan var mı? var
    icardi orayı gördü mü? gördü
    o zaman tanıdığım icardi oraya hareketlenir. ben savunma yerleşmeden pası çıkarayım.

    icardi'nin mevcut algoritmaysa şu:
    ceza sahasında boş alan var mı? var
    kerem oraya top atar mı? atar
    oraya koşalım mı? yok baba be yorgunuz, kim koşacak şimdi.

    şu an net söyleyeyim, icardi yerine zaniolo oynasa kerem'in şu öldürücü toplarından minimum 4-5 pozisyon daha çıkartır. oliveira-midstjö değişikliği gibi fark yaratır. ama icardi'yi kesemeyiz. dolayısıyla kerem'e uyarıda bulunup icardi kendine gelene kadar bu topları azaltmasını söyleyeceğiz.

    suç bence kerem'den çok icardi'de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın