• 841
    u19 liginde 2022-2023 sezonunu ikinci bitirmiş takımımız.

    jankat yılmaz : iyi bir kaleci. bir sezon alt liglerde planı programı olan bir takıma kiralık verilerek oynatılması gerekiyor. oynadıkça, a takım için iyi bir kaleci olacağını düşünüyorum.
    ali turap bülbül : mücadeleci halini çok beğeniyorum. iyi bir sağ bek olacak. üzerinde çalışılıp a takıma kazandırılması için planı programı yapılmalı.
    arda deniz yavaş : ağır ve yetersiz bir stoper.
    ali yeşilyurt : bu sezon çok kötü bir performans gösterdi. umarım kötü gidişe dur der.
    berat efe pehlivan : u 17deki geriye giden performansını devam ettiriyor. maalesef yetersiz olarak gözüküyor.
    efe akman : kesinlikle çok çok iyi bir isim olacak. kariyerinin hep yükseklerde olacağını düşünüyorum.
    özgür baran aksaka : daha öncelerde de yazdığım gibi a takım için hazırlanabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. fakat bu sezon takımda kalma isteğini anlayamadım. bir koca sezonunu hiç etti diyebilirim.
    hamza yiğit akman : iyi bir isim olabilir fakat performansını a takım için çok da yeterli görmüyorum.
    emirhan kayar : oyununa çeşitlilik sağlaması en büyük artısı olacak. kesinlikle a takıma kazandırılmalı.
    caner doğan : oyun içi uzun süreli kopmalarını bir türlü çözemiyor. en önemli eksiği bence bu konu. onu acil olarak çözmeli.
    beknaz almazbekov : bu çocuğu sosyal medyadan koparmazsak kaybedebiliriz demiştim daha önce. hala düşüncem o yönde. ek olarak a takım için yeterli görmüyorum.
    zeki mert saki : ikinci, üçüncü ligde geçecek bir kariyeri olacağını düşünüyorum.

    baran demiroğlu : oyununa zaman zaman kanat performansı da ekledi bu sene. önümüzdeki sene dikkatli izlemek istediğim birisi. geçen seneki performansı damakta tat bırakmıştı.
    inanç gürbüz : farklı ve değişik özellikleri olan bir oyuncu. oyun içerisinde çeşitlilik yaratabilecek bir isim olabilir ama performansını ileriye taşımalı.
    eren büyükkaya : ikili mücadelen kaçtığı sürece, tekniğinin iyi olması hiçbir zaman yeterli olmayacak. maalesef yeterli performansı bir türlü gösteremiyor.

    (bkz: #3374184)

    a takım için yeterli görme kıstasım; illa ilk 11 oyuncusu olarak görmek değil. sezonda süre alabilecek bir isim olması da benim açımdan önemli.

    yeterli olarak görmediklerim umarım bu sözlerim için pişman ederler ve kulübümüz içerisinde çok iyi konumda olurlar. bu duruma daha çok sevinir ve destekleyicisi olurum.

    naçizane.
App Store'dan indirin Google Play'den alın