• 51
    değerli arkadaşlar;

    sizlerden naçizane bir ricam olacak. şudur ki; süper lig 2022-2023 sezonunun en kritik son 5 haftasına 3 puan önde ve en yakın rakibimize de ikili averajda 3-0 gibi net bir skor üstünlüğüyle girdiğimiz şu süreçte, mayıs ayının gelmesiyle hedefi olan bir galatasaray camiasının konsantre olması için sayısız sebep varken oyuncularımızı hedef göstermek yerine sadece koşulsuz şartsız destekleyelim.

    bu entry'i yazmamdaki sebep; 30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçı sonrası oluşan umutsuzluk ve özellikle futbolcularımız muslera, mertens ve sergio ile hocamız okan hoca özelinde yoğunlaşan eleştirilerin biraz amacını aşması.

    arkadaşlar yarıştığımız rakiplere, yarış verdiğimiz ortama ve ülkenin mevcut şartlarına tekrar bir bakıp düşünün lütfen. sadece bu sezon özelinde; rosier'in cinsel organını tutup rakibine gösterdiği ahlaksız hareketi beşiktaş'ın nasıl savunduğunu ve itirazla 1 maç ceza aldırdığını bir düşünün. fenerbahçe camiasının transfer sürecinde mesajları ifşa olan ve camiasına yaranmak adına hemen hemen her maç rezil durumlara düşen mert hakan yandaş'ı bile nasıl sahiplenmeye çalıştığını bir düşünün. bir avrupa kupası maçı sonrası mesih jesus'un türk futbolunu küçük düşürücü açıklamalarını ve camiasının bu açıklamalar karşısında üç maymunu oynar duruşunu bir hatırlayın. bir lig maçı esnasında emre belözoğlu'nun avazı çıktığı kadar bağırarak bizlerin işittiğimizde bile utanç duyduğu o ağza alınmayacak küfürlerini istanbul başakşehir kulübünün nasıl yumuşatmaya ve normal göstermeye çalıştığı açıklamasını bir düşünün. hakem hatalarına, yayıncı kuruluşun garip garip davranışlarına, lale orta'ya ve ofsaytımsı algılarına, deprem felaketinden bile kendilerine avantaj sağlamaya çalışanlara, bir devrede hiç masum olmayan 3 gol yiyip devre arasında oyundan çıkan kalecilerin gündem bile edilmeyip emre belözoğlu'nun bize maç sattığının ciddi ciddi konuşulduğu paranoyaklıklara vs hiç girmeyeceğim bu başlıkta.

    bahsetmek istediğim rakiplerimizin eşek gibi haksız olduklarını bildikleri mevzularda dahi oyuncu ve hocalarını nasıl koruyup kolladıklarını bir düşünün.

    biz bu karanlıkta pırıl pırıl parlayan yıldızız, çamura düşmüş altınız. en büyüğüz. sadece bunu tekrar hatırlayalım yeter.

    şu sezonu şampiyon tamamladıktan sonra ertesi gün hemen başlayalım muslera'nın dolandırılmasını, konsantrasyon kayıplarını, hatalı paslarını, mertens'in neden bu kadar az gol ve asist katkısı yaptığını, sergio'nun temaslı oyundaki eksiklerini, okan hocanın tercihlerini boylu boyunca masaya yatıralım.

    ama şu an koşulsuz şartsız o son düdük çalana kadar, şampiyonluğumuz kesinleşene kadar destek olalım. çok kritik bir eşiği atlama arifesindeyiz, camia olarak bu eşiği atlayalım. inanıyorum ki bu takım bu sene bu hak ettiği şampiyonluğa yine taraftarının yardımıyla ulaşacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın