• 1908
    herkes beşiktaş maçı için asıp kesecek suçlu arıyor ama haftalardır fener'in ittire ittire kazadığı puanlar ve bizim sezon boyu hakem katliamlarıyla kaybettiğimiz puanlar konuşulmuyor.

    kazandığımız sürece saha içinde kalma stratejisi bir derece anlayabileceğim bir şeydi. ama çalışmadığını da gördük. biz sözde saha içi konsantrasyonu etkilememek için hakemlerle ilgili açıklama yapmıyoruz ama saha dışı durumlar oyuncuların moralini ve inancını etkiliyor işte.

    o zaman saha dışındaki mücadeleyi sertleştirmekte fayda görüyorum. belki bize yapılan kıyımları azalttık ama fener'e dokunsan çalınan fauller, ucuz penaltılar, verilmeyen kartlar derken çok ciddi bir imtiyaz var hala. bunların önünü kesmek için 0 algı çalışması yapıyoruz ve bu yakında bize pahalıya mal olacak noktaya gelebilir.

    deplasmanda beşiktaş maçını kaybetmek dünyanın sonuymuş gibi davranıyorsak, biraz fener'in olağanüstü hakem performansının da etkisi var. oyuncularımız ve camiamız normal bir puan kaybında bu kadar demoralize olmamalı normal koşullarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın