• 132
    sayın hocam,

    satırlarıma, sene başında sana karşı olan güvensizliğim nedeniyle senden özür dileyerek başlamak istiyorum. hatta içerde yendiğimiz antep maçından sonra stat çıkışında sevdiğim bir arkadaşıma ‘okan hocadan olmaz, bak galibiyet sonrası söylüyorum!’ gibilerinden bilmişlik yapmıştım. senden özür diliyorum.

    hocam, sene boyu birçok maçta galibiyeti henüz koparmamış olsak bile, bize iştahlı oyunlar seyrettirdin. bir sonraki maçları da iple çektirdin. galatasaray yetmezliğinden derbeder olduğumuz oldu. istediğimiz galatasaray’ı izler olduk. teşekkür ederiz.

    takımda dünya yıldızlarından, emekliliğine gelmiş veteranlara, altyapıdan çıkmış gençlerimizden, anadoludan gelmiş futbolcularımıza kadar çeşit çeşit futbolcu ve karakter olmasına rağmen, çok güzel hem çalışma hem de arkadaşlık ortamını sağladın. teşekkür ederiz.

    bunların yanında, galatasaray’ımızı her ortamda çok güzel temsil ettin. demeçlerinle, güler yüzünle, giyimin kuşamınla, hareket ve tavırlarınla genç yaşına rağmen her şekilde bize yakışan bir teknik adamlık yaptın şu ana kadar. teşekkür ederiz.

    her çıkışın bir inişi muhakkak olur. şimdilik biraz inişte gibi olsak da bundan sonra tekrar toparlayabileceğine inancımız sonsuz. oyun olarak tekrar toparlanırsak sonuçları da tekrar alırız hocam. alamazsak da aslanlar gibi alkışlar, yolumuza bakarız. canınız sağolsun.

    bize, sahada iştahlı oyun ve 35’lik veteranlara tam saha baskı yaptırtan oyununa tekrar döndürmen ve haziran ayında arenada şampiyonluğu kutlatman dileğiyle.

    sağlıcakla kal hocam.

    sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın