• 7542
    allah'ın izniyle futbol takımı 2023 yılında şampiyon olacak olan göz bebeğimiz.

    bu takımın genlerinde var final maçlarını kazanmak. ama yarıştan umudu kalmamışsa bjk ve fb gibi sülûk misali yapışmaz; aslında hakaret amaçlı söylemiyorum keşke biz de öyle olsak. şu beşiktaş' ın yerinde bu sezon biz olsak muhtemelen ligin ikinci devresinden itibaren en fazla 5 maç kazanırdık.

    ancak yarışın içindeyse ve finallere kaldıysa ülke içinde nerede olursa olsun yenemeyeceği takım yoktur. şöyle bir şey de var: final haftalarına kalmadan önceki arada- derede olan, tam olarak ismi konulmamış maçları da kazanamaz. bu sezonki karagümrük ve beşiktaş maçları misal... emin olun son 3 hafta maçı bunlar olsaydı ikisini de yenerdik. okuyana saçma gelebilir ama bu durum 2019, 2018, 2015, 2006 ve 2002 şampiyonluklarında da böyle oldu. açın bakın o sezonların tünelin ucuna yaklaşılan maçlarına. kayıpları göreceksiniz.

    tünelin ucuna yaklaşma ile o ışığı görme arasındaki maçlarda çok bariz farklarımız var. geride bıraktığımız karagümrük ve beşiktaş maçları tünele girilen ilk 2 maçtı. artık o şampiyonluk bayrağı görünüyor ve bu kulüp o bayrağı gördüyse herkes müsterih olsun.

    daha önce yaptığımız gibi allah'ın izniyle kalan maçları gol dahi yemeden kazanacağız. herkes geride kalan maçları unutsun, 5 maçlık bir lig kuruldu sayalım önümüze bakalım. bu saatten sonra moral bozmaya, gerginliğe yer yok. çıkacağız aslanlar gibi oynayıp kazanacağız inşallah. önümüzdeki ilk 3 maçı aldığımız vakit şampiyonluğu garantileyeceğimizi düşünüyorum; değil son maç sondan önceki maçlarda bu işi bitirme ışığı görünmüş durumda...

    telâş, umutsuzluk yok asla yok. vura vura alacağız hakkımızı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın