• 112
    nicolo zaniolo transferi sonrası yaşanmasından en çok korktuğum durumdu. sanırım takımın konsantrasyonunun dağılmasında da önemli bir etkisi oldu.

    zaniolo'ya 15 milyon avro verdikten sonra haliyle yedek bıraksan dahi rotasyonda diğer futbolcuların önüne geçiyor. bu durumda takım içinde rahatsızlık yarattığı aşikar. mesela deprem öncesinde oynadığımız son maçlarda kenardan gelerek ciddi katkılar veren yunus akgün şimdi sahaya girdiğinde hayalet gibi dolaşıyor. keza bafetimbi gomis'in rahatsızlığının kaynağının bu olduğunu düşünüyorum.

    rotasyonda önemli süreler bulan berkan kutlu'nun da denklem dışı bırakılması bir başka hata noktası oldu. okan buruk mata'ya, adekugbe'ye verdiği şansların yarısını berkan'a, kazımcan'a verseydi bugün çok daha rahat bir konumda olurduk. keza en iyi futbolumuzu oynadığımız dönem leo dubois'nın sol beke geçtiği zamanlardı. dubois ve rashica'yı birlikte ilk on bir yapacak denklemi kuramaması da saha içinde çok olumsuz etkiledi.

    okan buruk, ligin ilk yarısında gerektiğinde kerem'i, yunus'u, oliveira'yı, torreria'yı yedek bırakarak forma adaletini oluşturup, herkesin forma için savaşmasını sağlamıştı. şimdi ise bu konudan uzaklaşması ligin boyunun bu kadar kısaldığı ortamda büyük soru işareti yarattı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın