• 916
    gerekli dersler çıkarıldıktan sonra acilen unutulması gereken müsabaka. aslında bölüm bölüm oyunu iyi oynadık. yukarıda bir arkadaşın dediği gibi 0-0'ı ve 2-1'i iyi oynadık ama maalesef kolay pozisyon harcıyoruz. atakları olgunlaştırmakta zorlanıyoruz. bazı oyuncular gününde değilse veya isteksiz oynuyorsa inanın diğer 7-8 oyunumuz takımı yukarı çekmekte haliyle çok zorlanıyor ve bu da konsantrasyon kaybına yol açıyor neticede kalemizde gol(ler) görüyoruz.

    bu takımın bol bol isabetli orta çalışması gerekiyor. nedir bu işin doğru antrenman metodolojisi inanın bilmiyorum ama her orta tercihi mi kötü olur arkadaş. yani istatistiklere göre en fazla duran top xg'si üreten takımız, ama isabet oranımız yerlerde. mauro icardi gibi tilki bir forvet ile oynuyoruz. adamın sezgileri ligin üstünde ama adama göre orta kesmekte zorlanıyoruz. ben ve biliyorum ki birçok arkadaş yıldık artık şu bam güm kesilen amaçsız ortalardan, yine yıldık bu ortaların ya önündeki tek rakip takım oyuncusuna çarpmasından veya en uzak, kimsenin olmadığı yere gitmesinden. bu işe acilen bir çözüm bulunmalı. kornerler, tehlikeli yerlerden kullanılan serbest vuruşlar heyecanlandırmıyor bile maalesef.

    son olarak çok az sayıda şut denediğimiz bir maç oldu, şut tehdidi olan oyunculara sahibiz ama kalenin ağzına kadar girmeye çalışıyoruz. bazen herkesin beklemediği bir zamanda sürpriz bir şut gol getirir arkadaşlar. dries mertense ve sergio oliveiraya bol bol pekmez mi yedirilir florya'da ne yapılır bilmiyorum şu cılız şutlarını sert isabetli şutlara çevirmeliler artık*

    lucas torreiraya ayrı bir parantez açmak gerekir. kendisi gibi rakipleri ısıran oyuncuları çok seviyorum. hem teknik hem mücadeleci, yeri gelince rakip ceza sahası içerisinde ortalığı karıştırıyor. harika bir oyuncu ve karakter. herkes kendisi gibi yüreğini koysa inanın kaybetmeyiz, kaybetsek bile böyle kaybetmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın