resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1159
    bir kanat için çok hızlı olmasa da bir kanada göre çok çok güçlü bir futbolcu. nitekim kendisi topu alıp yardıran ya da arkaya koşu atan bir karaktere sahip değil gördüğüm kadarıyla. fm tabiriyle ters ayaklı kanat oyuncusu ya da raumdeuter tipli. ters ayaklı kanat oyuncusuna daha uygun gibi görünüyor nazarımca.

    şimdi bu adamı sağa atsak, ileride icardi ve mertens, arkalarında sergio ile oynasak olmaz. takım yol geçen hanı olur. zira zaniolo pek geriye gelen futbolcu değil çünkü dinamizmi rashica ya da kerem kadar yüksek değil. oynamak ister belki ama ciğeri yetmez, iptal olur. üstelik rashica gibi dinamik bir adamı yedek bırakmak oyun planımıza uygun olmaz.

    ne yapmak gerek peki… sağlam bir arka mı bulmalı, onu mu bellemeli? pardon, birden cyrano de bergerac’a kaydı kafam. neyse bu adam on numara için biçilmiş kaftan.

    icardi
    kerem zani rashica
    berkan
    toreira

    dinamik bir orta saha ve kanatlar. kerem ve rashica git gel yapan kanatlar. berkan ve toreira desen sabaha kadar koşar, pire gibiler. bununla beraber kerem ve rashica yaratıcı da. icardi iş bitirici, zaniolo ayı boğan. zani defansla boğuşur, icardi’nin etrafında da bulunur. pek de seviyor gibi görünmediği defansif aksiyonlardan kurtulduğu için hücuma daha çok odaklanır. takım da daha genç ve dinamik hale gelir. duran toplarda da defansta uzun bir adamımız daha olur. body shaming olmasın ama çok kısa kalıyoruz yahu :(

    bugün 1 mayıs, resmi tatil. salı günü ilk iş sabah erkenden devlet hastanesine gidip cildiyeden rapor almalıyız zaniolo’ya. ergenlikten kalma sivilcelerinden kurtulursa morali falan daha düzelir. bence çocuk bu sivilceleri de kafasına takıyor. ondan sonra on numara oynatmaya başlatmalıyız. bence on numara oynar, her anlamda.

    hadi ayı boğanım, biraz dengesiz bir arkadaşa benziyorsun ama ben senden umutluyum.

    edit: telefondan yazdığım için bazı düzeltmeler yapıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın