resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6946
    psg'ye karşı şampiyon olamayacak olan hocadır. çünkü büyük maçlarda yine kötüydü ne yazık ki. mesele lig lideri psg'yi bugün lorietn takımı deplasmanda yendi ama psg 10 kişi kaldı o yüzden bu sayılmaz, kabul.

    lens kendi sahasında yendi psg'yi hem de eze eze yendi.

    lyon gitti deplasmanda yendi psg'yi

    monaco kendi sahasında 3 1 yendi psg'yi

    rennes kendi sahasında 1 0 yendi psg'yi

    yani psg bu sene gayet yenilebilir bir takımdı ve fransa ligi'nde şampiyon olmak, sizin ne kadar iyi olduğunuzdan ziyade psg'nin ne kadar kötü olduğu ile alakalı bir durum ve psg bu sene, başka bir takımın şampiyon olabileceği kadar kötü. ne var ki kalburüstü takımların yendiği psg, marsilya'yı deplasmanda 3 0 ile geçti. o maçta marsilya kazanmış olsa bugün liderdi.

    yanlış anlaşılmasın, tudor başarısız falan demeye çalışmıyorum. tudor verone ile şov yaptı italya ligi'de. ama okan buruk da bu ligde şampiyonluk aldı. tudor bu sene harika maçalr oynadı marsilya ile ama tüm kritik maçları da yitirdi. şampiyonlar ligi'nde kendi evinde kazansa gruptan çıkacağı maçta, berabere kalsa uefa avrupa ligi'ne gideceği maçta tottenham'a yenildi ve grupta sonuncu oldu.

    ne tudor kötü hocadır ne de okan buruk... ikisi de iyi olduklarını zaten bu sene özelinde bile ispatladırlar. ama sizi daha üst seviyeye çıkaracak olan kritik anlar vardır. ikisi de şimdiye kadar bu sezon özelinde o anlarda tökezlediler, dilerim ikisi de sezonun kalanında bir daha tökezlemezler. çünkü onları elit hoca yapacak olan o anlardaki duruş ve kararları olacak bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın