• 667
    2 + 2 = 4
    2 * 2 = 4
    4 / 2 = 2
    4 - 2 = 2
    artık berabere şansımız kaybetme şansımız kalmadı. cumhuriyet'in 100. yılında şampiyonluğun büyük ihtimalle tt arenada belirleneceği bir sezonda kalan tüm maçlarımızı kazanmalıyız. hala bakıyorum 2 galibiyet 3 beraberlik alırsak rakiplerin sonuçlarına bakılmaksızın şampiyonuz falan diye hesap yapanlar var. arkadaşlar olmuyor işte öyle. karagümrük bu sezonki en çok gol pozisyonunu bize verdi yine de 2 puan bıraktık. gittik konya ve inönü de 3er puan bıraktık. daha önce de dedim 10. dakikada bi futbolcumuzun kırmızı yemesine bakar son maçı ve şampiyonluğu kaybetmek. hem de tt arenada. bu sezonu kaybedemeyiz. fb tarihinin en başarısız başkanlarından birine son zamanların en prestijli gs futbol takımı şampiyonluk kaybetmemeli. tüm taraftarın futbol takımının teknik ekibin bu ciddiyeti kavraması gerek. beşiktaşa averajla vermek gibi bir durum değil bu.

    bakıyorsun oliveira iyi güzel hoş diyorsun fizik olarak bi ezildi mi bitiyor. ıcardi desen aklı nerede belli değil, mertens düşüşte, boey düşüşte, nelsson düşüşte, adekugbe en iyi oynadığı hafta bile ilk yarısında takımı batırmanın kıyısından döndü. burada en büyük iş okan hoca'ya düşüyor. artık gerçekten de okan hoca çıkıp büyük takım hocası olduğunu gösterecek. şampiyonluğu garantilesek evet diyeceğim oynasın adekugbe gol atsın ama yok. garanti değil.

    hesap kitap işine girilmeden sahada performansı gösterecek topçu kimse onun oynadığı son 5 maç olmalı ve 5te 5 yapmalıyız. yapabilir miyiz? tabi ki de. hamza hamzaoğlu ile şampiyon olduğumuzda son 7-8 hafta çok mu iyi oynadık. pozisyon bulmadan sadece kornerden gol atarak kazandığımız maçlar oldu yahu. şampiyon olmak istiyorsan bunu yapmalısın. maç kazanmayı bileceksin. hakemin itmesiyle kakmasıyla dersin, bala g*te dersin şans dersin ama fenerbahçe 2 tane maçı 90+larda gol atarak kazandı mı? kazandı. işte olması gereken bu. gidip 90+da iken 3ü yemek değil beraberlik golünü atabilmek. kazanmayı bilmek budur.

    2 hafta öncesine kadar yani 28 maçta yediğimiz gol sayısı 20 idi. 2 haftada yediğimiz gol sayısı 6. beşiktaş maçının takıma reset atmış olmasını diliyorum. okan hocaya güvenim var mı? var. takım kazanmasını bilirken de okan hoca vardı, derbilerde rakipleri ezerken de. kazanan futbolu oynarken de okan hoca vardı, ezen futbolu oynarken de. saha dışı şeylere bakmadan, fbde jesus sözleşme uzatmış şunu istemiş ilgilenmeden ve tabii futbolcularımız da küstümcülük gibi oyunlar oynamadan odaklanılması gerek son 5 maç. yok efendim wanda nara gelmiş, yok efendim rakip oyuncu bizim maçta cezalı derin gs falan şu muhabbetleri boş verelim taraftar olarak. rakiplere bakmayalım. fenerbahçe ve beşiktaş isterse tüm maçlarını kaybetsin biz yine de 5'te 5 yapmak zorunda olduğumuzun farkında olalım. şurada 5 maçımız var. ona odaklanalım ve şampiyonluğu kazanalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın