• 855
    öncelikle, mağlubiyet hocaya yazar. maalesef ilk 15-20 dakika hariç sahada hiç varlık gösteremedik. beşiktaş hakkıyla kazandı, biz hakkımızla kaybettik.

    bununla beraber, burada "şampiyonluk gitti!", "takım dağılır!" falan diye ortalığı yangın yerine çeviren arkadaşları anlamakta zorlanıyorum. bu bir derbiydi. deplasmandaydık ve kötü oynadık. olabilir. fakat bu takım haftalardır iyi değil, çok iyi top oynuyor. şampiyonluk mücadelesinde olduğumuz rakibimiz fenerbahçe ise haftalardır berbat top oynuyor. evinde istanbulspor'a bile puan verebiliyor. fenerbahçe önümüzdeki haftalarda yine puan kaybedecektir. ahlar vahlar etmeye gerek yok.

    şimdi önemli olan, başakşehir maçını ne yapıp edip kazanmak. ondan sonra önümüz açık. en kötü senaryoda, yani diyelim bir maç daha kaybettik ve fenerbahçe tüm maçlarını kazandı, o zaman bile fenerbahçe'yi evimizde yenerek şampiyon olabiliyoruz ve inanın bana, bu fenerbahçe'yi evimizde yenmek çok zor bir şey değil.

    uzun lafın kısası, sakin olmakta ve haftalardır bize muazzam bir futbol izleten bu takıma ve hocaya desteğimizi sürdürmekte fayda var. hâlâ lideriz, hâlâ öndeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın