• 657
    14'te 14 yaptık ama son 2 haftadaki oyunumuzla her şeyi batırdık.

    23 nisan 2023 galatasaray karagümrük maçına neredeyse 1-0 önde başladık ama başrolün muslera olduğu sonra saçma sapan hatalarla 3-1 geriye düştük. maçı 3-3 yapacak fırsatı 65. dakikada buluyoruz ama icardi efendi en kritik yerde panenka penaltısı deniyor ve kaçırıyor! zar zor 3-3 yaptıktan sonra da maçı bitiriyoruz. 2 puan güme gitti!

    30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçının ilk 20 dakikasını iyi oynuyoruz ve 1-0 öne geçiyoruz. saçma sapan bir duran top savunması yapıyoruz ve maça denge geliyor. bu dakikadan sonra beşiktaş haldır huldur geliyor ve zar zor bir şekilde 1-1'lik eşitlikle soyunma odasına atıyoruz kendimizi. akıllanmıyoruz ve maça aynı kadroyla çıkıp 10 saniyede bir pozisyon yemeye devam ediyoruz. sonra her zaman ki hatalarını yapan muslera hata yapıyor ve 2-1 geriye düşüyoruz. tabi okan hoca bu sürede değişiklik yapmayı aklına bile getirmiyor. gol yedikten sonra akıllanıyor ve oyuncu değişikliği yapıyor! 90. dakikaya kadar tin tin paslarla saçmalamaya devam ediyoruz ve 90+3'de beşiktaş 3'ü bulup fişi çekiyor.

    böyle olmaz abi! muslera en kritik yerlerde böylesine hatalar yapamaz! en kritik zamanlarda laubalilik yapılamaz! okan hoca en kritik zamanlarda kenardan izleyemez! futbolcular boşvermişlik yapamaz! yapamaz abi, yapmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın