resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 4601
    konuşmasını dinlemedim. söyleyecekleri bir gs taraftarı olarak benim nezdimde bile az çok belliydi. haberlerine bile bakmamıştım.

    ancak az önce bir tanesi eski fenerli diğeri de önce semt takımını* tuttuğunu iddia eden hala fenerli iki arkadaşımın olduğu whatsapp gurubudan bir mesaj geldi.

    ali koç'un "şampiyonluk posterlerini revize etmeyi allah hiçbir kulübe nasip etmesin! siz her dönemin güçleriyle kol kola olmayı bilen bir yapısınız. seçimler bitsin, florya projesinde neler döndüğünü anlatacağız." sözleriyle alakalı bir tweet paylaşıldı. eski fenerli ve maçları da pek takip etmeyen dostum siz neden her daim iktidara yakınsınız gibilerinden serzenişte bulundu.

    ben de bu sezon hakkımızın yendiğini ona rağmen lider olduğumuzu güzellikle anlattım. ali koçun galatasaray başkanı olsa çoktan gönderilmiş olacağını, bugün o kongre bizim salonda olsa neler yaşanabileceğini izah ettim. artık anladılar mı ya da ne kadar anladılar bilmiyorum.

    hülasa milyonlarca fb taraftarı bir haftadır hatta bırakın haftayı aylardır yıllardır ali koç'a yoğun tepkili. ancak görüyorsunuz bir divan kurulu toplantısı ile yine taraftarını konsolide ederek olayı kendi odağından uzaklaştırdı. bu açıdan başarılı bir başkan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın