resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 4597
    -1989 yılında kadıköy belediye başkanı osman hızlan, selamiçeşme'deki 200 milyar lira değerindeki 119 dönümlük araziyi tesis yapılması şartıyla fenerbahçe spor kulübü'ne vermiş.
    -bizden daha fazla yöneticisi, üysi gözaltına alındı fetoden.
    -aziz yıldırım ile başkanlık seçimi zamanı sözlü kavga etti bu kadar cemaatciyi kulübe ben mi üye yaptım diye.
    -aziz yıldırım şike yaptıysam kendim için yapmadım, fenerbahçe için yaptım dedi.
    -dinleme kayıtları, o zamanın yasası uyarınca mahkeme kararı olmadan elde edildiği icin delil olarak kabul görmedi.
    -zamanın 2.baskani nihat özdemir, cemaate gönül vermiş en az 2milyon üyemiz var dedi.
    -aziz yıldırım cezaevindeyken fetullah gulen ile görüştüğünü söyledi.
    -ve yine aziz yildirim 3 temmuzun fenerbahçe'ye ve cemaate yapılmış bir operasyon olduğunu söyledi.
    -donemin tff başkanı mehmet ali aydınlar, fenerbahçe'yi küme duseren başkan olamam deyip istifa etti.
    -bize hakan şükür ve arif erdem üzerinden bok atmaya çalışanlar bekir irtegun, zafer biryol, uğur boral'in kesinleşmiş hapis kararlarına bakmadı. üstelik bekir'i 3 temmuz olayları patlak verdikten sonra 2016 yılına kadar takımlarında tuttular ve oynattilar.
    -donemin dava savcısı ve fetö firarisi zekeriye öz'ün kütük bizde ama ikametgah bunlarda çıktı. maşallah, oğlan bunların evden çıkmadı. tabii tavla, çay, halı saha partileri tatlı geldi.
    -şeytan lakaplı fanatik fenerbahçeli rıdvan dilmen, dönemin başbakanı, şimdinin cumhurbaşkanı olan syn.recep tayyip erdoğan'ın herkesten farklı bir fenrbahcelilik duruşu sergiledigini, yoksa fenerbahçe'nin halinin yaman olduğunu söyledi.
    -fenerbahceyi küme düşürmemek için bir gecede 58.madde değişikliği ile kulüpler ve kişiler ayrıldı ve ligde kaldılar.
    -dava bir komplo, bizi harcadılar, bu iş artık namus davasidir diyenler, namusumuz dedikleri cas davasını geri çekti.
    -uefa mahkemeniz var, aklanip öyle gelin diyerek 1 yıl men etmek varken 2 yıl, kupalardan men etti kendilerini.
    -sonraki yıllarda tff başkanı olan nihat özdemir, bir röportajda 2011 yılından bu yana şikeye rastlanmamıştır dedi. sonrasında üyelikten atmak istediler ama n.ozdemir önce davranıp istifa etti.
    - 2023 yılında syn.cumhurbaskanini fetocu olmakla suçladılar. oysaki 2019 yılında yaptıkları genel kurulda, sucaldiklari erdoğan'ı, atatürk'den daha büyük posterini asarak divan kurulu uyesi yapmışlardı. ayrıca hala kulüp üyeliği aktif olarak devam etmektedir.
    -gecenlerde askeri araziyi kendilerine tahsis ettikleri için genelkurmay başkanına ve cumhurbaşkanına teşekkür methiyeleri düzenler yine kendileriydi. arazi için ne kadar ödeme yaptıklarını bilmiyorum.
    -yillarca fetönun organizasyonu olan türkçe olimpiyatları'na koç grubu olarak platin sponsor olmuşlardır.

    bakın buraya kadar ali koç ya kulüp başkanı olarak ya da kulüp yönetiminde yer alarak bu sürecin cogunda içerisinde var oldugu kisimdi. buraya kadar yorum yapmadım. medyaya yansıyanları yazdım.

    gelelim işin yorum kısmına.

    eğer, bugün hakan şükür tarafını farklı seçmiş olsaydi ne bize karşı saçma sapan ithamlarda bulunacaklardi ne de bu kadar kuculeceklerdi. sonuca göre konuşması, davranması her zaman kolaydir. daha ortada adı fetö diye lanse edilen bir terör örgütü yokken çıkıp neden şimdiki iftiralarıni dile getirememisler merak ediyorum? eğer h.sukur tarafını farklı seçmiş olsaydı belkide spor bakanligi yapmıştı. o zaman şirin pozlarla sürekli bakanım bakanım diyerek ayağına koşup gideceklerdi belkide? belkide 17-25aralik olaylari neticesine bakarak kulüp şovenizmi yapmak, fenerbahçeli olup seçimlerde kendisine oy verip meclise sokmaktan, devlet yönetimine dahil etmekten daha önemliydi. eee nede olsa cumhuriyet içerisinde cumhuriyet kuramaktan pek gurur duyarlar kendileri. bakınız, fenerbahçe cumhuriyeti!( pabucumun fenrbahce cumhuriyeti)

    sıvı sabun gibi girdiğiniz kabin şeklini alacağınıza en başından kendi karakteriniz olsun. bok atmaya çalıştığınız o şampiyonlukların çoğunda yine nefret kustugunuz, fetönun kara listesine girmiş olan fatih terim vardı. bekirlerin, bilmem kimlerin, evinde toplaniyorduk dediği, kendi fatih terim'iniz yapmaya çalıştığınız, hoca yaptığınız, oyuncunuz yaptığınız emre bolezoglu ile karıştırmayın fatih hocayı. hele hele kendi camianizi bizimle asla kıyaslamaya çalışmayın. gidin kendi kapınızın önünü süpürün.

    (yazdıgim medyadan yansıyanlar veya kendi yorumum kismi içerisinde yanlış ya da eksik kısım varsa mesaj yoluyla bana iletin lütfen. bende varsa hatamı düzelteyim)
App Store'dan indirin Google Play'den alın