• 27
    bu kategoride zvjezdan misimović'i en tepeye yazmamak cidden kendisine ve burada yukarıda yazan oyunculara haksızlık olur.

    yukarıda birçok isim telaffuz edilmiş. bu oyuncuların bazıları kariyerinin sonundaydı, kulüpleri tarafından artık istenmiyordu veya sakatlık, emeklilik artık onlar için çok sık telaffuz edilmeye başlanmıştı. örnek frank de boer, radamel falcao. bazıları için büyük para ödedik, ama zaten çok şey beklenmiyordu, örnek tarık çamdal, izet hajrovic, marcelo carrusca, alexandru cicaldau. bazılarına hem yüksek para ödedik, hem bekleneni alamadık ama öyle hayalet gibi gelip gitmediler. örnek elano blumer (ilk maçında 30 metreden çaktı), yine radamel falcao, kadıköy'de kazanılan derbide var, 2 sezonda 20 civarı golü var. cassio lincoln yazılmış, lincoln ile şampiyonluk yaşadık, uefa kupası'nda son 16 gördük.

    zvjezdan misimović ise bu alanda rakipsizdir. bu adam bayern münih'i paçavra edip şampiyon oldukları wolfsburg kulübünden henüz 28 yaşında iken galatasaray'a geldi. bayern'i dalga geçe geçe 5-1 mağlup ettikleri maçta sahada şov yapmıştı ve felix magath'ın harika grafite, edin dzeko, misimovic üçlüsünün bir parçasıydı. bakın o sezon (2008-09) grafite ve dzeko sırasıyla 28 ve 26 gol attı. gol krallığı listesinin ilk 2 sırasını paylaştılar ve misimovic tam 20 asist yaptı. 7 golü de kendisi atmıştı ve gol-asist puanında 2 takım arkadaşı ile mario gomez'in arkasındaydı.

    galatasaray, wolfsburg'a 7 milyon bonservis ödedi. misimovic sahaya 10 kez bile çıkmadı galatasaray forması ile. golü geçtim asisti var mıydı şüpheliyim. gönderilişi ayrı bir olaydı, meşhur sakız mevzusu.

    galatasaray'ın modern transfer tarihinde bu kadar bonservis ödenip, böyle bir cv ile gelip de bu kadar işe yaramayan ve takımdan böyle skandal ayrılan bir oyuncu olmamıştır. yani diğer oyuncuların hiçbirisi bu 4 kutuyu da işaretlemiyor. mesela kevin grosskreutz'ün gidişi skandal oldu, ancak zaten öyle uçup kaçması beklenmiyordu ve bonservis dahi ödememiştik. bu yüzden bosnalı bu alanın zirvesindedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın