• 194
    fernando muslera'nın performansı oldukça kritik olacak mücadele. çünkü kendisi deplasmanda oynanan beşiktaş derbilerinde çok da iyi performans sergileyemiyor. umarım konsantre bir akşam geçirir ve galibiyetimizde payı olur.

    bu sene takım olarak iyi savunma performansı veriyoruz. yalnız kritik anlarda muslera'nın ön plana çıktığı da mücadele sayısı oldukça fazla. beni endişelendiren durum ise sakatlık sonrası performansının gerilemiş olması. önce 1 nisan 2023 galatasaray adana demirspor maçında hatalı bir çıkış yaptı ve rakip bomboş kaleye kafayı vurdu. şans yanımızdaydı ki victor nelsson topu çizgiden çıkardı. o gol olsa maçı çevirebileceğimizi hiç sanmıyordum. daha sonra 23 nisan 2023 galatasaray karagümrük maçında gerçekten kötü bir performans sergiledi. ligin son düzlüğüne girdiğimiz bu dönemde onun iyi oyununa çok ihtiyacımız var.

    okan buruk'un şu ana kadar derbi/büyük maç performanslarına denilebilecek tek kelime bravo. umarım kendisi açısından bir başka zorlu mücadeleden alnının akıyla çıkar. son çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum ve son maçlarda çıkan ilk on biri bozmayacağını tahmin ediyorum. sanan inanıyor ve güveniyoruz hocam!

    (bkz: galatasaray bir his takımıdır)
App Store'dan indirin Google Play'den alın