• 1100
    tipik bir fenerlinin zihniyeti kendisi gibi çalışır. fenerbahçe hakemlere kurullara sürekli baskı yapmalı, hatta onları ele geçirmelidir. işin garibi zaten fenerbahçe bunları yapıyordur. ama bunlara göre fenerbahçe'nin saha dışındaki gücü galatasaray'ın saha dışındaki gücüne yetmiyordur. fenerbahçe başarısızsa eğer, yönetimleri daha çok saha dışında iş yapmalıdır, saha dışındaki iş derken şike dahil her şey tabi, ama bunu açıktan söyleyemezler.

    aynı başarısızlığı galatasaray gösterirse ve galatasaray hakemlerden kurullardan şikayet ederse söyledikleri tek şey galatasaray'ın saha içine odaklanması gerektiğidir. eğer saha içine odaklanmazsa galatasaray zarar görürmüş. yani tezgahı görürler ve bize ses çıkarmayın derler. kendileri bir tek akıllı ya, biz de safız ya, öyle de ikiyüzlüdürler.

    biz ne adaletsizliği yapan taraf olmak ne de adaletsizliğe maruz kalan taraf olmak isteriz. serdar ali gibi tipik fenerbahçelilerin böyle bir talebi yoktur. onlar var olan adaletsizliğin kendi lehlerine olmalarını isterler. düzeni yıkmak istemezler, düzeni kullanmak isterler. başkanı ali koç'tan da tek bir talebi vardır: daha çok bastır, daha çok şike yap başkan. saha içine zerre konsantre olmayan zihniyetten bir başarı çıkmaz, en azından bir vizyon beklenmez tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın