resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 5365
    hayatımda en nefret ettiğim yerlerden biri; maç günü hacıosman-yenikapı metro hattı.

    bol testosteron, az zeka ve medeniyete sahip 16-20 yaş arası küfreden erkek kadar çirkin bir şey yok herhalde yeryüzünde. kızı/oğlu ile maça gelen babanın yüzündeki mahcubiyet, kadınların yüzündeki huzursuzluğu gördükçe bunlar sevineceğine kaybedelim anasını satayım bezmişligi ile medeni edemeyen eğitim sistemine sinirim arasındaki duygu yelpazesinde savrularak tamamlıyorum 15 dakikayı. ve bu 15 dakika içinde rakip ister fenerbahçe ister umraniye isterse astana olsun; asla vazgeçilmeyen 'türlü türlü huyu' tezehuratını duydukça emre için üzülüyorum. fakat, emre her seferinde yanıldıgımı; kendisinin metroda küfreden ergenlerin 40 yaşındaki üyesi olduğunu hatırlatmakta gecikmiyor.

    kupada elendiğimiz başakşehir maçında stadtaydım. besiktaş maçındaki küfte isyanın üstünden 10 gün geçmeden 52 bin kişinin buna hazır beklediği halde gitti; hakeme küfür kıyamet girdi ve attırdı kendini. şimdi de giresun maçı...

    ne olursa olsun değişmiyor ve bu durumun artık karakterden ziyade daha çok zeka problemi olduğunu düşünüyorum. gs-fb değisimi sonrası gelecek tepkileri hesap edemeyecek kadar toplumdan bihaber, bu tepkilere vereceği reaksiyonu öngöremeyecek kadar kendi psikolojisinden bihaber, tansiyonun eşik değere ulaşmasına ramak kalan anları hissedemeyecek kadar an'dan bihaber bir insan vitrinde olmayı halen bırakmıyorsa ya anlayışı zayıf ya kibri bundan yüksek ya da ruh hastasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın