resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4592
    bu arkadaşın çok önemli bir yanıltıcı özelliği var ve bu özelliği sayesinde 2,5 yıl galatasaray'da oynadı, 4,5 yıldır da fenerbahçe forması giyiyor. galatasaray ıgor tudor'dan sonra fatih terim seçeneğine başvurmasaydı, haziran 2016'dan bugüne serdar muhtemelen galatasaray forması giyiyor olurdu. muslera'dan sonra takımın 2.kaptanıydı hatta. biz de bugünlerde fenerbahçelilerin düştüğü yanılgıya düşebilirdik serdar hususunda. burada veya başka platformlarda birbirimizi yiyebilirdik.

    fenerbahçe gol yiyor, goller yiyor ve bütün fenerbahçelilerin dilinde samet var, szalai var. samet çok kötü bir stoper, tam anlamıyla bir el bombası, doğrudur. ama adam sahada ve bütün yeteneksizliğine rağmen fenerbahçe'nin verdiği gol pozisyonlarının içerisinde. pozisyonu oluşturan veya oluşan pozisyonda saçmalayan genelde kendisi ama adam işin içerisinde en azından. szalai çok ağır, pozisyon bilgisi yok denecek kadar az ve bir stoperde asla olmaması gereken dalgınlığı mevcut ancak yine de adam orada, sahada. pozisyonda. fenerbahçe'nin gerek derbilerde, gerek ligin diğer maçlarında serdar aziz sahada iken yediği gollere bakın. serdar nerede? serdar pozisyonu en uzak, en güzel açıdan izlemenin dışında ne yapıyor? ıcardi kadıköy'de 3.gol atarken veya dün eze istanbulspor'un 3.golünü atarken serdar ne yapmakta mesela? serdar hiçbir şey yapmıyor çünkü ortada yok. fenerbahçe'nin yediği gollerde pozisyona dair videolara/fotoğraflara bakın, serdar hep pozisyonla en alakasız yerde. ceza sahası içerisindeki misafir sanatçı. serdar'ın işlere hiç müdahil olmama özelliği, o'na özellikle büyük takımlarda inanılmaz bir görünmezlik sağlıyor. bu görünmezlik de serdar'ı dokunulmaz kılıyor. pozisyonun içinde olan, saçmalasa da, tabiri caizse işin içine edip batırsa da bir şeyler yapmaya çalışan stoperlere fenerbahçeliler dümdüz giderken; ihale kendisinde kalmasın diye bütün sinsiliğiyle ceza sahası içerisinde bir yerlere saklanan serdar'a ağızlarını açmıyorlar.

    serdar'ın kafasında yıllardır "pozisyona müdahil olmazsam, sorumlusu da ben olmam" gibi 'müthiş' bir anlayış var ve 2019'dan beri bunu fenerbahçe'nin yöneticilerine ve taraftarına çok güzel yediriyor. serdar'ın futbolculuk kariyerinin tamamında fatih hoca gibi bir yaşlı kurt dışında o'nun bu cambaz karakterini fark eden ve aksiyon alan bir teknik direktör de olmadı. fenerbahçeliler hala serdar'ı kadrodaki en iyi stoper zannedip szalai ve samet ikilisine küfür ededursun, serdar sahip olduğu karakter ve oyun anlayışı sebebiyle bir takım için en tehlikeli futbolculardan bir tanesi. son derece zararlı. bu vesileyle bizi bu zararlı arkadaştan kurtaran fatih terim'e ve serdar'ı uzun süreli kontratlarla fenerbahçe'nin başına bela eden menejerine teşekkürlerimi bir kez daha iletiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın