resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 7550
    kafası kırık adamdır diagne, severim. içinde zerre kötülük olduğunu sanmıyorum. deli bir oğlan işte. hatırlarsınız, gönderileceğine kesin gözüyle bakılan yaz aylarında, yanlış kişileri tagleyip "geliyorum" gönderileri falan atıyordu. kariyerinin transferinin pozunu eşofmanlarla vermişti, linnes zaten forma giydiği kulüple takım elbiseyle sözleşme imzalarken (ki onu da severdik). şu aşağıdaki fotoğraf bile onun kulüple nasıl barışık bir insan olduğunu gösteriyor. kaldı ki gel dedik geldi, git dedik gitti, çıktı işini yaptı, sırf, çapına bakmadan bu kulübe rakip olmaya çalışan çayspor'a kendi statlarında 2 kez dersini vermesi bile yeter.

    https://twitter.com/...381805109250/photo/1

    hafta sonundaki maçta ben abdülkerim'e çıldırdım asıl. top sağından solundan geçiyor, birisine çarpsa kendisine gelecek, pas opsiyonu olacak yerde geçmiş uzatma dakikalarında diagne'ye dayılanıyor ki bu, bunu 2. yapışı. ben böyle durumlarda rakip oyuncuya kızmam, sorumsuz kendi oyuncuma kızarım.

    eski oyuncularımıza futbolun içinde olan şeyler için hiddetlenmeyi bırakalım, adam kaç kere kıçına tekme vurulan kulübe gol attığı için mecbur olmamasına rağmen sevinmedi bile, geldi bizim kulübeye oturdu, eski arkadaşlarını gördü, çıktı golünü attı, bütün hava toplarını neredeyse aldı nelsson'dan, çok iyi maç çıkardı, gitti. ben engin baytar'a bile 2012 şampiyonluğundaki büyük payından ötürü hakkını veririm, diagne'ye mi vermeyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın