resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 6049
    ya hadi bunun karakterini çözdük. saydık, sövdük vs. peki bunun yönetimi ve okan hoca'yı hedef alan açıklamalarını beğenen futbolcularımızı ne yapacağız?

    ya muslera! daha dün sahada yaptığın rezilliklerinin hesabını vermedin, kalkmışsın gomis'in paylaşımını beğeniyorsun. kendi adıma konuşuyorum, maçtan 1 gün geçti, muslera hakkında tek kelime etmedim. hata yaptı dedik geçtik yüzde doksanımız? neden? çünkü biliyoruz ki galatasaray her şeyden öncedir muslera için. bizden daha çok üzülmüştür dedik kapattık konuyu. ama sen kalkıp senin hocanı eleştiren bir paylaşımı beğeniyorsun. yok takım arkadaşıymış, yok şuymuş, yok buymuş! geçiceksin o işleri muslera. senin ne tür bir cin olduğunu hepimiz biliyoruz da, neyse, konuşmak çok işimize gelmiyor. keza kerem! neyin peşindesiniz abi. neyi beğeniyorsunuz? neye onay veriyorsunuz? hayır tamam yapın, hoca hiç kimseyi basın önüne atamaz triplerine girin, ona da eyvallah ama yarın şampiyonluk kaçarsa bu taraftar sizi de tripten tribe sokar, onu da kafanıza sokun. bugün "önce futbolcular" diyorsanız eğer, yarın allah korusun bir başarısızlık gelirse de bu taraftar "önce futbolcular" diyecektir, bunu da hatırlatırım. bir de zaniolo beğenmiş sanırım. hadi bak ona bir şey demiyorum. geleli 3 gün olmuş, hocayı sevmemiştir, şudur budur bir sürü bahane sayarım. yani daha desen ki 11'imizi ezbere say, sayamaz, öyle bir bağlılık seviyesi henüz ama kerem ve muslera öyle mi kardeşim?

    bakın haberler geliyor. işte efendim futbolcular toplanmış, hocayla ve yönetimle konuşmuş, gomis'in affedilmesi istenmiş. tamam güzel. buna hiç itirazım yok. biz taraftar olarak fevri düşünürüz, şudur budur ama sonuçta futbolcular arkadaşlarının, hele bir de sevdikleri biriyse kadro dışı kalmasını istemez. haklı haksız onu tartışmıyorum ama futbolcuların böyle bir tepki vermesi güzeldir ama işte yöntemi sadece budur. seviyesiz bir paylaşımı beğenerek, hocaya yönetime mesaj vererek yapılmaz bu işler.

    neyse olanlar oldu ama ben kerem ve muslera'yı yazdım bir kenara. hele bir şampiyonluk kaçsın, bunun hesabını önce bu ikisi verecek. ben kişisel olarak fena tutuldum bu ikisine, asla da rahat bırakmam bundan sonra. hayır okan'a da ayılıp bayılmıyorum bu arada, onu da söyliyeyim ama ligin geldiği bu noktada, işler bu kadar kritikken hocayı yemeye çalışan bir oluşum kabul edilemez. bu grup bugün hocayı test etmiştir, hoca da bence yanlış karar verererk bu testi geçememiştir ama ben okan'ın bütün bunları bir kenara yazdığından eminim. bu sene sonunda şampiyon olsak da olmasak da ilk ipini çekeceği kişi muslera olacaktır. göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın