resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 6005
    aslında kendisi biraz da 2022-23 sezonunda kurulan şişkin kadronun kurbanı olmuştur. avrupa'nın olmadığı bir sezonda bu kadar çok transfer yapılması kadroda herkesin memnun etmenin zor olacağına işaret ediyordu. yaşı geçse bile mata, gomis gibi yıldızlar ve midjtsö, dubois gibi ilk on bir beklentisi olan oyuncular arasında illa ki birisi patlak verecekti. okan hoca sezonun bu noktasına kadar iyi de götürdü işi, çünkü cidden takım iyi bile gitse oynamayan futbolcuyu motive etmek kolay iş değil. midjtsö'nün de devre arası gitmek istediği konuşuluyordu hatırlarsanız. bu şişkin kadroya bir de zaniolo geldi, üstelik forvet rotasyonuna da aday oldu.

    ayrıca, eski açık programında kerem övet'in dediğine göre rashica'nın bir maçta atmadığı pastan ötürü de uçakta herkese trip atmış. takımla bağı o zaman kopmuş olmalı.

    hal böyleyken, "icardi bile yokken ben oynamayacaksam kusura bakmayın" diye su kaynatmış belli ki. ben sezon başında gomis'in bitik olduğunu yazdığım için ofsaytlandım burada ama belli ki adam kendisini farklı görüyor, belki türkiye'den belki araplardan bir kontrat daha kaparım derdinde.

    öte yandan sezonun bitimine 7 hafta kalmışken böyle bir şey yapması kabul edilemez, maçlara çıkmıyorum demek de oldukça anti-profesyonel bir tavır. bu durumda maaş alabilir mi? sözleşmesinin haklı feshi için gerekçe doğar mı? onu da hukuk bilen arkadaşlar cevaplasın. ancak takımda artık bir dakika bile durmaması gerekiyor, çünkü şimdiden fm'deki "arkadaşına haksızlık yapıldığını düşünüyor" meselesi gibi, bazı oyuncular gomis'in yanında yer alarak hoca'yı zor durumda bırakacak gibi duruyor. instagram'da gomis'in hoca'yı topun ağzına atan açıklamalarını beğenmeleri hiç doğru değil. rakip medya ve taraftarlar da bunu kaşıyacaktır.

    bir an önce emekleri için teşekkür edilsin ve tekrar şampiyonluğa odaklanalım. unutmayın: galatasaray his takımıdır. bu hissi yaşamayanlar çabucak unutulur gider.

    edit: rashica'nın gomis'e pas vermeyip gol attığı maç deplasmanda 4-0 kazandığımız 28 ocak 2023 giresunspor galatasaray maçı olsa gerek. isiey'e teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın