resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 3569
    28 ocak 2023 giresunspor galatasaray maçında attığı penaltıda köşeye zbam diye vurmuş ancak kaçırmıştı.

    sonraki hafta 1 şubat 2023 galatasaray ümraniyespor maçında yine biz 2-1 gerideyken panenkayla tıklayıp skoru eşitlemiş, maç bitimi şu açıklamayı yapmıştı: "penaltı vuruşlarımı değiştiriyorum. son maçta güç odaklı penaltı attım. bacağımda bir rahatsızlık vardı. bu sefer farklı bir stil denedim."

    laubalilikten ziyade, aşırı özgüven ve adelesindeki ağrıya veriyorum bu durumu. özgüven de sende olmayacaksa kimde olacak zaten yılanın oğlu. attıklarının zekatı olsun diyelim. güçlü bir vuruşla adalesine ağrı girmesinden çekindi o yüzden kaleye tıklamak istedi, tabi sonuç yine çok kötü oldu 10 dakika bypass oldu takım moraller alt üst oldu 80'e kadar. tribünde 2-3 dakika herkesin ağzı açık kaldı, penaltıyı kaçırdığımızın kafası 5 dakika sonra geldi tribüne... sergio'ya bırakabilirdi ama kurtarıcı olarak sahaya girmişken aklının ucundan bile geçmezdi ne kendisinin ne teknik ekibin.

    beşiktaş maçında çok farklı bir motivasyonla sahada olacağını düşünüyorum. saha içinde laubali değil bu adam, sezon sonuna kadar çıkmaz aklından o vuruş acısını rakip stoperler ve kaleciler çeker.
App Store'dan indirin Google Play'den alın