resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 5956
    galatasaray müzesine gelecek 1 kupanın eksik kalmasına sebep olduğu 5 ağustos 2018 galatasaray akhisarspor maçı sonrası fatih terim tarafından takımdan şey edilmiştir, gönderilmiştir. sonrasında yaşanan forvet tercihleri ve yönetim beceriksizleri yıllar sonra kendisine tekrar galatasaray piyangosu vurmasını sağlamış, ancak bir kez daha batırarak hiç etmiştir.

    bu sezon özelinde fark yaratacak seviyede katkı sunduğu ilk hafta antalya deplasmanı, 3. hafta ümraniye deplasmanı ve aralık ayındaki istanbulspor maçı var sadece.

    alanyaspor maçında ikinci yarıda kendisi yerine tercih edildiği için hazmedemediği ve "gurur meselesi" dediği barış alper yılmaz ise beşiktaş ve fenerbahçe derbilerinde kritik derecede katkı vermiş, sivas deplasmanını çözmüştür.

    37 yaşında olmasına rağmen kendisini 22 yaşındaki potansiyelli bir gençle kıyaslamasını geçtim, 45 dakikayı çıkarabilecek kondisyonum var mı acaba diye sorması gerekir önce.

    yönetim tarafından acilen sözleşmesi fesh edilip bugün dahil oynamayacağını beyan ettiği sonraki hiç bir ayın ve maçın ödemesi yapılmamalıdır. okan buruk da tüm süreçi açıklayıp basının önüne atarak çok doğru yapmıştır, kamuoyundan hak ettiği karşılığı görmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın