• 7452
    kendilerini muhatap almamak gerektiğini düşünüyorum. ama bu sene bazında değil. bir süredir çok fazla bel altı vuruyorlar ve bu artık saygısızlık.

    bir kulüp politikası olarak artık fenerbahçe'yi "tümden" yoksaymalıyız. reklamın iyisini yapmadığımız gibi kötüsünü de yapmamalıyız.

    adamlar bizimle atışmıyor? bizimle rekabet etmiyor. sadece bel altı vuruyorlar. bize "hakaret ediyorlar." bizim lehimize kurumsal kimlikleriyle "şike yapıldığını" söylüyorlar. bakın ima etmiyorlar, bu kadarı ima değil artık.

    çalmayın "fener ağlama"yı artık. niye 10 senede neredeyse kupa kaldıramamış, vasat oğlu vasat derbiler oynadığımız bu takımı gündeme getiriyoruz? yoksayın.

    haftaya beşiktaş maçı var. fırsat bu fırsat. beşiktaş derbisini "türkiye'nin en büyük derbisi" olarak tanıtın mesela. maçtan önce olmasa da maçtan sonra. son 10 seneden beri beşiktaş daha mı küçük fenerbahçe'den?

    bizim rakibimiz olmadıklarını artık ifade etmeliyiz kurumsal olarak. bu kadar bel altı vuran, sürekli bize hakaret eden bir camiaya karşı hala diğer yanağımızı dönüyoruz.

    "bu kadar düşmek sana yakıştı mı?" diye sormayın artık. yakışmasa 10 kez tekrar etmezler.

    tartışmayın, reklam etmeyin, dalga geçmeyin. biz bunları yaptıkça daha da yükseltiyorlar dozu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın