resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 3517
    klas golcu ama bugunku ciddiyetsizligiyle neden paris saint germain’den italya veya ispanya ekibine degil de bize geldigini gosterdi. hic lami cimi yok abi. kendisini cok seviyorum eyvallah da boyle kritik bir virajda hem de geride oldugun bir macta paneka penaltisi nedir ya!? kaleci zaten paf kalecisi. tatava yapmadan yapistir koseye gitsin bu kadar zor mu?

    simdi isler bizim aleyhimize dondu. fenerbahce ittire ittire gidecektir de bizim onumuzde besiktas deplasmani ondan sonra da iceride basaksehir maclarimiz var. iki hafta sonra da fener maci. fenerbahce butun derbi/onemli maclarini oynadi. bu saatten sonra fenerbahce loserligi devreye girmezse bizim maca kadar puan falan kaybetmezler.

    boyle bir macta yapilacak is degildi. bugun hagi sahada olsa icardi’yi yakasindan tutar, kalli veya fatih terim kulubede olsa kadro disi birakirdi. bunlar olsun demiyorum ama birinin de icardi’ye kolpacino’daki aydemir akbas gibi `olayin ciddiyetini kavra ulan s….` diye serzeniste bulunmasi lazim.

    ekleme: hadi kaleci koseyi dogru tahmin etmistir veya top direkten doner de penalti kacirirsin, ama su paneka ciddiyetsizligini kupa veya hazirlik maci disinda yapma be icardi. hadi bir kere yaptin, gulduk eglendik ama iki kez uc kez yaparsan artik kaleciler yemez. paf kalecisi bile yemedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın