resim
Lale Orta
Görev:Eski Hakem
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 641
    belli bir misyonu gerçekleştirmek için göreve getirilen mhk başkanı. o misyon da hepimizin malumu: galatasaray’ın sahada kazandığı şampiyonluğu saha dışında elinden alıp fenerbahçe’ye vermek.

    göreve gelir gelmez, yayıncı kuruluşun trio programına müdahale etti ve bu müdahale ile hakemlere net mesajını verdi. galatasaray lehine hataya tahammülüm yok, bu hata hakem kararlarının tartışıldığı tv programında bile olsa istemiyorum dedi. bu mesajın meyvelerini de bir iki hafta içinde aldılar. deplasmanda oynadığımız konyaspor maçında ahmet oğuz’a, aynı hafta fenerin alanya ile deplasmanda oynadığı maçta osayi’ye çıkmayan kırmızı kartlar ile feneri yarışın içinde tuttular. araya bir yerde de bizi kupa dışına iterek fenere bu sezon en az bir kupa kazanma şansı hediye ettiler.

    ancak işler yine de istedikleri gibi gitmedi. fenerbahçe içeride beşiktaş’a kaybedip biz de kayseri ve alanya maçlarından kayıpsız dönünce işin dozunu arttırma kararı verdi lale orta hanım. bu kez işin içine tff başkanını da alarak, kurumsal bir mesajla hakemlere mesajı daha güçlü bir şekilde verdiler. 22 nisan 2023 mhk açıklaması ve arkasından tff başkanının üstü kapalı da olsa konunun galatasaray ve fenerbahçe maçları ile ilgisi olmadığını söylemesi açık bir meydan okuma değilse nedir. hakemlere diyorlar ki; biz maçlarda fahiş hata istemiyoruz, hata yapana maç vermeyiz ama bu durumun iki istisnası var, biri galatasaray diğeri de fenerbahçe. galatasaray aleyhine fenerbahçe lehine hata yapmaktan çekinmeyin, görev almaya devam edersiniz. örnek mustafa kürşad filiz galatasaray aleyhine fahiş hata yapmasının ödülünü fenerbahçe maçı ile aldı.

    yine bir organize kötülük durumu ile karşı karşıyayız. bu hafta ve haftaya oynayacağımız iki maçı hedefe koymuş durumdalar. çok iyi biliyorlar ki içeride karagümrük ve dışarıda oynayacağımız beşiktaş maçını kayıpsız geçersek şampiyonluğu vermeyiz. bu haftaki maça var hakemi olarak hakan ceylan’ı atamaları operasyonun işareti zaten. volkan bayarslan kötü niyetli olmayan ama kötü bir hakem ve kolay manipüle edilebilir. eğer işi sağlama almazsak maçı var odasından yönetip bize puan kaybettirmek için ellerinden geleni yapacaklar. ne yapıp edip bu iki haftayı kayıpsız geçmeliyiz. tam da hakemi de yeneceksin haftalarındayız yani.

    tabi tüm bunlar olurken benim canımı asıl yakan şey ise dursun aydın özbek yönetiminin sessizliği ve acizliği. bu kadar güçsüz ve sessiz olmalarını aklım almıyor. atı alan üsküdar’ı geçmeden tepki koymaları lazım ama beyefendiler bekliyorlar. daha önce bir başka entry’de de yazdım; takımın oyun gücüne ve kadro kalitesine güveniyorlarsa büyük risk alıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın